Chonburi ilmoittaa 198 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja yhdestä uudesta kuolemasta

Poimintoja:

  • 198 uutta vahvistettua Covid-19-tapausta Chonburissa tänään

  • 176 ihmistä toipui ja päästettiin hoitoon

  • 1 uusi kuolema

Thän Chonburi Department of Public Health ilmoitti 198 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapauksia tänään yhdellä uudella kuolemalla, 1. joulukuuta.

Tämä tekee yhteensä 107,837 19 Covid-2,110-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista 761 XNUMX ihmistä on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa ja yhteensä XNUMX rekisteröityä kuolemantapausta Chonburissa tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa. .

Lisäksi 176 ihmistä vapautettiin ja toipui eilen Chonburissa. Yhteensä 104,966 19 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja toipunut Chonburista tämän nykyisen Covid-XNUMX-aallon alkamisen jälkeen.
Vain kolme tapausta 2,110 XNUMX:stä oli tällä hetkellä vakavassa tilassa Chonburissa joko hengityskoneella tai keuhkokuumeessa.
Yksi uusi kuolemantapaus oli 71-vuotias miespuolinen vanhin, jolla oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia ja jota ei rokotettu.

Yhteensä 1,838,239 19 78.93 ihmistä Pattayassa ja Chonburissa on saanut ensimmäisen annoksensa Covid-288,820 -rokotteita, mikä on 608 prosenttia Chonburin koko väestöstä. Heistä 78.07 XNUMX on saanut ensimmäisen annoksensa, ja Thaimaan hallitus kutsuu heitä XNUMX ryhmäksi (vanhimmat, joilla on kroonisia terveysongelmia ja raskaana), mikä on XNUMX prosenttia näihin riskiryhmiin kuuluvista Chonburissa.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 27, Si Racha 83, Banglamung (Pattaya) 56, Panat Nikhom 6, Sattahip 3, Ban Bueng 1, Phan Thong 2, Bor Thong 1, sotilaat Sattahipissa 10 ja 9 henkilöä siirrettiin muista provinsseista sairaanhoitoon.

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

  1. Klusteri, sotilaat Sattahipissa, 10 tapausta
  2. Työskentely ja asui Rayongissa, siirretty muista maakunnista sairaanhoitoon, 6 tapausta
  3. Klusteri, LIVE stream -tanssiesitys Pattayassa, 6 tapausta
  4. Klusteri, Celestica-yritys Si Rachassa, 5 tapausta
  5. Riskialttiita ammatteja, jotka kohtaavat monia ihmisiä, 3 tapausta
  6. 2 lääkintähenkilöstöä
  7. Lähikontakteja aiemmin vahvistetuista tapauksista perheissä – 53 tapausta, työpaikoilla – 41 tapausta, läheisiä ystäviä – 7 tapausta ja liitännäisiä – 1 tapausta
  8. Vahvistetun potilaan lähikontakti (tutkittavana), 12 tapausta
  9. 52 vahvistetun potilaan lähikontaktia (tutkittavana)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.