Cha-am sallii alkoholin tarjoilun paikallisissa SHA+ -ravintoloissa joulukuusta alkaen

Cha-am, Phetchaburi -

Phetchaburin maakunnan tartuntatauti valmistautuu sallimaan Cha-amin kunnan turistipilottialueen kaupat ja ravintolat myydä ja juoda alkoholijuomia klo 10 asti, aluksi 00.–1. joulukuuta.

Phetchaburin maakunnan apulaiskuvernööri Nattawut Petchpromsorn paljasti paikallisille toimittajille yleiskokouksen jälkeen maakunnan kansanterveysviranomaisten ja virallisen komitean kanssa maanantaina 29. marraskuuta, että kunnassa ei ole löydetty uusia Covid-19-tartuntoja ensimmäisen päivän jälkeen. marraskuun 1. päivänä avautuvasta turistipilottialueesta, koska hän kutsui maakuntia tehokkaaksi johtamiseksi.

Siksi valiokunta on suostunut rentoutumaan ja antamaan vihreää valoa alkoholin juomiselle ja myynnille SHA+ -hyväksytyissä ravintoloissa, jotka sijaitsevat Cha-amin kunnan Blue Zone -alueella Covid Free -asetusstandardien mukaisesti.

Alkoholin anniskelu voi jatkua viimeistään klo 10. päivittäin ja alkaisi virallisesti 00.–1. joulukuuta. Samaan aikaan läänin viranomaiset seurasivat tartuntatilannetta ensimmäisellä 15 päivän kokeella ennen kuin lievennyksen jatkaminen tai peruuttaminen seuraavassa vaiheessa.

”Phetchaburin lääninviraston puolesta haluan kiittää kaikkia asukkaita, jotka olivat tehneet hyvää yhteistyötä hallituksen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti, mikä johti tapausten määrän tasaiseen laskuun ja sääntelyn lieventymiseen Cha-amissa. Alueesta on tullut tartuntavapaa ja monet toiminnot ovat nyt melkein palanneet normaaliksi, apulaiskuvernööri Nattawut sanoi.

Baarit, yökerhot, karaokelaitokset ja pubit pysyvät laillisesti suljettuina valtakunnallisesti, toteaa TPN-media. Pattaya, Thaimaan kolmanneksi vierailluin kaupunki vuonna 2019 ja joka on erittäin riippuvainen yöelämästään ja matkailustaan, on nähnyt yritysten omistajien vetoomuksia, vetoomuksia ja protesteja samanlaisen alkoholikiellon kumoamisesta viikkojen ajan, mutta se on kuivana lehdistön ajan. Cha-am oli nähnyt, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa, samanlaisia ​​mielenosoituksia ja vetoomuksia viikkojen ajan poistamaan oma alkoholikielto, koska yritysten omistajat väittävät, että se vahingoittaa matkailua ja yritysten omistajia.

Kuva: 77Kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.