Yöelämän muusikot ja työntekijät saavat taloudellista tukea Thaimaan sosiaaliturvan puitteissa, työministerin mukaan

KUVA: Manager Online

Bangkok -

Laulajat ja muusikot viihdepaikoilla suunnittelevat saavansa Thaimaan sosiaaliturvan 40 §:ään valtion avustusmaksujen saamiseksi, työministeri Suchart Chomklin totesi tänään 29. marraskuuta.

Työministeri paljasti tapaatuaan viihdepaikkayhdistysten edustajia, kuten laulajia, muusikoita sekä klubien ja pubien pitäjiä, että hallituksen määräyksen kohteena olevalle yritysryhmälle löytyy taloudellisia keinoja. Korjauskeinot voidaan sisällyttää sosiaaliturvajärjestelmään pykälän 40 mukaisesti. TPN media huomauttaa, että yleensä suuri osa tästä sektorista on niin sanotulla "epävirallisella" tai harmaalla alueella, eikä se ole osa sosiaaliturvaa, mutta työministeriö oli etsivät vaihtoehtoja auttamaan apua tarvitsevia.

Mitä tulee maksuprosenttiin, Suchart totesi vain, että numeroa ei ole vahvistettu, ja se otetaan huomioon hakemuksiin oikeutettujen ihmisten kokonaismäärän perusteella. Siksi työministeriön edustajien ryhmä määrättiin keräämään lukujen alustavat tiedot ennen maksuprosentin ehdottamista 3. joulukuuta.

Asiasta keskustellaan edelleen Elinkeino- ja sosiaalineuvoston kansliassa ennen mahdollisten korjaustoimenpiteiden hakemista seuraavasta lainabudjetista. Aluksi arvioitiin, että tähän sovellukseen kansallisesti päteviä on noin 100,000 XNUMX työntekijää.

KUVA: isranews

Sillä välin Bangkokin Metropolitan Administration (BMA) on julkaissut ilmoituksen juomaajan pidentämisestä klo 9 alkaen. klo 00 asti. pääkaupungin SHA+- tai Covid-Free-ravintoloihin 11. joulukuuta alkaen.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Tämänpäiväisessä päivittäisessä tiedotustilaisuudessa CCSA:n (Center for Covid-19 Situation Administration) apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan totesi, että CCSA oli huolissaan mahdollisesta ravintoloiden klusterista, koska jotkin ravintolat myyvät laittomasti alkoholia ja tarjoavat vastaavia palveluita, kuten pubeja ja baareja, rikkoo CCSA:n sääntöjä.

"CCSA haluaa muistuttaa, että hätäasetuksen mukaisesti annetut määräykset mahdollistaisivat tällaisten viihdealan yritysten avaamisen 16. tammikuuta. Uudelleen avaaminen oli vielä valmisteilla. Jos palvelu oli virallisesti auki, mutta operaattorit ja asiakkaat laiminlyövät ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, myös se määrätään todennäköisesti uudelleen suljetuksi, Apisamai painotti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.