sCOPe julkaisee laajan tupakkahaittojen vähentämistä käsittelevän verkkokirjaston

Uusin globaali yhteistyöstä Tupakkahaittojen vähentäminen (THR) kuluttajaryhmät, sCOPe on julkaissut kattavan kirjaston online-paneelikeskusteluja ja -esityksiä.

sCOPe sisältää johtavat THR-järjestöt CASAA (Consumer Advocates for Smoke-Free Alternatives Association) Yhdysvalloissa, ARDT Iberoamerica Latinalaisessa Amerikassa ja CAPHRA (Coalition of Asia Pacific Tobacco Harm Reduction Advocates).

sCOPe lähetettiin äskettäin ympäri vuorokauden COP9:n aikana – Maailman terveysjärjestön tupakoinnin torjuntaa koskevan puitesopimuksen (FCTC) osapuolten 9. konferenssissa.

”sCOPen viiden päivän maailmanlaajuinen suoratoisto oli valtava menestys, joka torjui ja loisti kaivattua auringonvaloa COP9:ssä. Se osoittaa, mitä voidaan saavuttaa, kun kansainväliset kuluttajajärjestöt tekevät yhdessä väsymättömän työnsä humanisoidakseen ja edistääkseen elämää muuttavaa tupakkahaittojen vähentämisliikettä”, sanoo Alex Clark, CASAA:n toimitusjohtaja.

Tuntien ajan sCOPen esitelmiä kansainvälisten THR-asiantuntijoiden taholta ja paneelikeskusteluja mm kuluttaja kannattajat on nyt ladattu yhteen verkkokirjastoon, joka on saatavilla osoitteessa https://bit.ly/319zzkx

CAPHRA:n toimeenpaneva koordinaattori Nancy Loucas sanoo, että jos useampien tupakoitsijoiden henkiä halutaan pelastaa, WHO:n ei saa antaa jatkaa turvallisempien nikotiinivaihtoehtojen, kuten höyrystyksen, demonisointia. Sen sijaan se on velvoitettava seuraamaan tieteellistä näyttöä.

Hän sanoo, että on ratkaisevan tärkeää seuraavan kahden vuoden aikana, että maailman THR-organisaatiot työskentelevät tiiviimmin ja tehokkaammin yhdessä.

"sCOPe tarjoaa kuluttajille, yleisölle ja tiedotusvälineille korvaamattoman resurssin ja alustan eteenpäin. Painopisteemme siirtyy nyt COP10:een vuonna 2023, jossa vähäriskiset tuotteet ovat keskeinen keskustelunaihe edustajille. Kun yli miljardi tupakoitsijan henki on vaakalaudalla, kuluttajat tarvitsevat yhden selkeän äänen, ja sCOPe tarjoaa nyt sen”, Nancy Loucas sanoo.

Chilen kuluttajaasianajaja Ignacio Leiva Benitez, ARDT Iberoamerican pääsihteeri, sanoo Latinalaisen Amerikan olevan iloinen saadessaan olla osa sCOPea ja tekee nyt tiiviimpää yhteistyötä liittolaisten kanssa kaikkialta maailmasta.

”sCOPen tarkoituksena on näyttää maailman päättäjille, mikä on toiminut meille yksilöille ja muuttanut elämäämme parempaan suuntaan. Aloitin höyrystyksen 12 vuotta sitten poltettuani kaksi tupakkaa päivässä. Yritin vuosia eri tapoja lopettaa, mutta en onnistunut, kunnes löysin nikotiinihöyrytyksen. sCOPe antaa meille mahdollisuuden taistella menestyksekkäämmin aikuisten tupakoitsijoiden puolesta kaikissa maissa, jotta saisimme turvallisempia vaihtoehtoja, Ignacio Leiva Benitez sanoo. 

Pääset sCOPen verkkokirjastoon vierailemalla https://bit.ly/319zzkx

 Ilmainen digitaalinen mediatietovarasto tupakkahaittojen vähentämisestä Aasian ja Tyynenmeren alueella – mukaan lukien tiedotteet, kuvat ja grafiikka – on osoitteessa https://apthrmedia.org

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/