Phuketissa tiukemmat ennaltaehkäisevät toimenpiteet koskien Covid-19-tartuntojen määrää

Phuket -

Phuketin viranomaiset ovat määränneet tiukempia ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä lisääntyneiden Covid-19-tartuntojen vuoksi saarella, erityisesti Patongin Soi Banglassa.

Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panaphong paljasti Associated Pressille eilen, 27. marraskuuta, Phuketin tartuntatautikomitean kokouksen jälkeen, että useat turistit, sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset, laiminlyöivät Covid19-sääntöjä eivätkä suojele itseään käyttämällä maskia ja tekemällä sosiaalista etäisyyttä. .

Viranomaiset ovat neuvotelleet konsulaateista muistuttaakseen asukkaitaan Thaimaan säännösten tunnustamisesta ja noudattamisesta. Samaan aikaan myös tiukennettuja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä toteutetaan apulaiskuvernöörin mukaan.

Turisteja, joiden ei havaittu käyttävän kasvonaamioita, varoitetaan aluksi. Mutta jos he jatkavat kieltäytymistä noudattamasta asetusta, heitä voidaan uhata enintään 20,000 XNUMX bahtin suuruinen sakko.

”Jos laitoksen omistajat eivät myöskään tekisi yhteistyötä asiakkaidensa varoittamisessa, heitä voi uhata kova sakko ja mahdollinen liiketoiminnan väliaikainen sulkeminen. Lisäksi tärkeimpien turistinähtävyyksien, kuten Soi Banglan ja Patongin, alueelle asennettaisiin varoituskyltit, jotka muistuttavat turisteja suojaamaan itseään käyttämällä naamioita ja noudattamaan sosiaalista etäisyyttä koko ajan”, Pichet päätti.

Lehdistöaikaan mennessä huhut Soi Banglan sulkemisesta kokonaan väliaikaisesti jäivät vain huhuiksi, kun viranomaiset korostivat, etteivät he halunneet rankaista kaikkia yrittäjiä tällä tavalla ja halusivat kaikkien tehdä yhteistyötä Covid19-toimenpiteiden kanssa. Teknisesti baarit ja yöelämä ovat laillisesti suljettuja, mutta todellisuudessa monista paikoista on tullut "ravintoloita" harmaaksi alueeksi, jonka voi avata.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.