Thaimaan Covid-19 Center hyväksyy ATK-testit korvaamaan RT-PCR:n matalariskisistä maista tuleville kansainvälisille matkustajille joulukuun puolivälissä

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Thaimaan Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on hyväksynyt ATK-testipakkausten käytön terveysseulonnassa 63 matalan riskin maasta matkustavien vierailijoiden keskuudessa korvaamaan RT-PCR-testien käytön 16. joulukuuta.

CCSA:n tiedottaja tohtori Taweesilp Visanuyothin totesi päivittäisessä tiedotustilaisuudessa, että Thaimaassa "Test & Go"- ja "Sandbox" -ohjelmien puitteissa vierailevien tukikelpoisten maiden matkustajien on suoritettava ATK-testi vain saapuessaan kuningaskuntaan.

"Test & Go" -vierailijat käyvät läpi vain yhden ATK-testin heti Thaimaahan saapuessaan, eikä heidän tarvitse varata huonetta odottaakseen tuloksia. He saavat matkustaa välittömästi, jos heidän Covid-19-tuloksensa on negatiivinen.

"Sandbox"-turistit vaativat edelleen RT-PCR-testin ensimmäisessä terveysseulonnassa, mutta heidän on läpäistävä ATK-testi vain, jos heillä on oireita päivänä 4 tai 5 viiden päivän karanteeninsa aikana.

Rokotetodistukset ja RT-PCR-negatiiviset tulokset, jotka on annettu 72 tuntia ennen matkaa, ovat kuitenkin edelleen pakollisia, ja niiden on oltava kaikkien matkustajaryhmien terveysviranomaisilla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.