Satoja laittomia siirtolaisia ​​pidätettiin Thaimaan ja Myanmarin rajalla Takin maakunnassa tänä aamuna

Tak -

184 dokumentoimattoman siirtolaisen ryhmä jäi kiinni Thaimaan ja Myanmarin rajan lähellä Takin maakunnan Phop Phran piirikunnassa varhain tänä aamuna, 25. marraskuuta, yrittäessään tulla laittomasti maahan.

14. Jalkaväkirykmentin työryhmän ryhmä määrättiin oikaisemaan rajapartioita alueella estämään laittomien siirtotyöläisten salakuljetus maahan noin kello 1:00. torstaina, kun he kohtasivat epäilyttävää liikettä tiheässä metsässä.

Sen jälkeen sotilaat ryntäsivät tarkastamaan kohdealueen ja havaitsivat kaikkiaan 184 Myanmarin laitonta siirtotyöläistä, 111 miestä ja 73 naista, jotka istuivat huomaamattomasti pimeässä. Jokaisella heistä oli vähintään yksi matkatavara. Monet nähtiin vapisevan kylmästä säästä ja uupuneina kävellessä rajan yli pitkiä matkoja.

Alkuperäinen tutkinta paljasti, että ryhmä pakkasi yhteen odottaakseen jälleenmyyjiensä toimistolta hakevan ne ennen kuin suunnittelivat niiden jättämistä maan sisäosille.

Väitetty agentti Myanmarissa auttaisi heitä siirtymään yli Moei-joen Phop Phra -alueen alueelle, jossa he tapaisivat paikalliset jälleenmyyjät auttamaan heidät sisäalueille ja Bangkokiin, jossa työntekijöitä tällä hetkellä tarvitaan työvoimapula. Jokaisen maahanmuuttajan on maksettava prosessista enintään 20,000 XNUMX bahtin provisio.

He kaikki ovat Phop Phran poliisin huostassa ja käyvät läpi Covid-19-testejä mahdollisten tartuntojen havaitsemiseksi ja taudin leviämisen estämiseksi maassa. Oli epäselvää, karkotettaisiinko heidät välittömästi kokeiden jälkeen.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.