Ensin Chonburissa! Tasty minimarket & Café alkaa myydä Japanista tuotuja “Chateraise†-makeisia!

Ensimmäinen "chateraise" Chonburissa!

Tasty Grill Bar&Café, Pattaya Pratumnakin minimarket ja Sriracha ovat alkaneet myydä ensimmäisiä "Chateraise"-makeisiaan, kuten sämpylöitä, kermapuffeja, Dorayakia ja Japanista tuotuja Éclaireja!

Tietoja Tasty Grill bar&Café, minimarketista

Tasty Minimart, Grill, Bar ja Cafe Pattayassa ja Si Rachassa on valmiina sinua varten tänä sesonkiaikana! Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Tastysta!

Nämä “Chateraise†-makeiset valmistetaan Japanissa luonnollisesta ja kirkkaasta vedestä Japanin Alpeista, luonnollisesta munasta, maidosta Japanissa, joten se on erittäin suosittu Aisassa.

Ja hinta on erittäin kohtuullinen, vain 50 THB Thaimaassa.

Jokainen makeinen on vain 50 THB - 60 THB!

Chonburissa näitä suosittuja ja edullisia Japanista tuotuja makeisia voi ostaa vain Tasty Grill Bar and Cafésta, Minimartista!

Katso nämä videot Tastyn Japanista tuoduista uusista makeisista “Chateraise†!

 

Maukas Pattaya (Pratumnak)

 

Maukas Sriracha (Japanilaisessa kaupungissa, “J-Parkin†edessä)

 

 

Ja Tasty Pattayassa voit nyt tilata "Beef Steak Fair -messuille"!

 

Nyt Tastylla on Sriracha-konttori Japanin kaupungin alueella, joten voit ostaa Tastyn alkuperäisiä japanilaisia ​​ruokia, juomia, viinaa jne.

Tasty tarjoaa terveellisiä, luonnollisia ja kohtuullisia ruokia, juomia jne. päivällä ja yöllä!

 

Maukas Pattaya (Pratumnak)

Aukioloajat ovat tällä hetkellä klo 9-30 (Café on lomalla joka maanantai)

kartta

https://goo.gl/maps/Haf8G7ALz56rPJ4u7

“Chateraise†Makeiset at Tasty! Lisää kuvia alla!

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/