Thaimaan Royal Gazette ilmoittaa nopeusrajoituksista erityishallintoalueilla, mukaan lukien Bangkok ja Pattaya

Kuva tietullien keräyskeskuksesta Bangkok-Pattaya-moottoritiellä.

Kansallinen -

Royal Gazette eilen illalla, 23. marraskuuta, on julkaissut ministerimääräyksen, joka koskee nopeusrajoituksia ajossa Bangkokissa, Pattayan kaupungissa, Muang Pattayassa, kaupunkikunnissa ja yhteisön alueilla.

Edellä mainituilla alueilla ajettaessa yli 2,200 15 kiloa painavat kuorma-autot tai yli 60 matkustajaa kuljettavat henkilöautot eivät saa kiihtyä yli 45 kilometriin tunnissa. Toista autoa hinaavat ajoneuvot, pienet nelipyöräiset ajoneuvot ja kolmipyöräiset ajoneuvot eivät saa ajaa yli XNUMX kilometriä tunnissa.

Moottoripyörillä saa ajaa enintään 60 kilometriä tunnissa. Moottoripyörien, joiden teho on rajoitettu vähintään 35 kW tai 400 cc, tai "Big Bikes", on käytettävä enintään 80 kilometriä per nopeus. tunnin.

Koulubussien ja opiskelijabussien nopeus ei saa ylittää 60 kilometriä tunnissa. Autolain edellyttämät traktorit, tiejyrät ja maatalousajoneuvot eivät saa kiihtyä yli 45 kilometriin tunnissa.

Muut ajoneuvot, joita ei ole mainittu yllä, eivät saa ajaa yli 80 kilometriä tunnissa. Viitteeksi alla on tilaus thai-kielellä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.