BLACKPINK's Lisan kerrotaan saaneen positiivisen Covid-19-koronaviruksen tänä iltapäivänä

Viihde –

Kuuluisa thaimaalaissyntyinen K-pop-laulaja Lalisa Manoban, joka tunnetaan paremmin nimellä Lisa BLACKPINK, on ​​saanut positiivisen Covid-19-koronaviruksen, kertoi hänen toimistonsa YG Entertainment tänä iltapäivänä 24. marraskuuta.

Julkaistun virallisen lausunnon mukaan Lisalla diagnosoitiin virus aiemmin tänä iltapäivänä. Yhtiö ilmoitti myös, että ryhmän kolme muuta jäsentä, Rosé, Jennie ja Jisoo, odottavat parhaillaan RT-PCR-testituloksiaan. Yhtään heistä ei kuitenkaan ole vielä luokiteltu lähikontaktiksi, yhtiö huomautti.

Seuraava on korealaisen viihdeuutissivuston englanninkielinen käännös Soompi:

"Tämä on YG Entertainment.

BLACKPINK's Lisalla diagnosoitiin COVID-19 tänä iltapäivänä (24. marraskuuta).

Kolmea muuta BLACKPINK-jäsentä ei ole vielä luokiteltu lähikontakteiksi, mutta he saivat välittömästi PCR-testit kuultuaan Lisan positiivisista COVID-19-tuloksista, ja he odottavat parhaillaan tuloksiaan.

Jaoimme nämä tiedot ensin nopeasti ja tarkasti edustajille ja henkilökunnalle ja ryhdyimme tehokkaisiin ennaltaehkäiseviin toimiin jopa terveysviranomaisten ohjeiden ulkopuolella.

Emme aio edelleenkään pidättäytyä antamasta täyden tuen taiteilijoiden ja heidän lähihenkilöstöjemme terveyden ensisijaisena tavoitteena. Jos muutoksia tulee tulevaisuudessa, ilmoitamme niistä vielä kerran nopeasti."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.