Thaimaan kaksi televiestintäjättiä, True Corp. ja DTAC, ilmoittavat yritysten sulautumisesta ja uudesta johtavasta teleyhtiöstä

Kansallinen -

Charoen Pokphand (CP) Group ja suuri teleyritys Telenor ilmoittivat tänään 22. marraskuuta True Corporationin (True) ja Total Access Communicationin (DTAC) yhdistämisestä tasavertaiseksi kumppanuudeksi rakentaakseen uuden yrityksen johtavaksi televiestintäpalvelujen tarjoajaksi. Thaimaa.

"Equal Partnership" johtaisi molempien yhtiöiden osakeomistukseen uudessa yhtiössä, jonka tavoitteena on kehittää ja muuttaa Thaimaan televiestintäpalvelua globaalille tasolle ja laaja-alaista vaurautta.

Suphachai Chearavanont, CP:n puheenjohtaja ja True Corp.:n puheenjohtaja, sanoi, että rakenneuudistus oli Thaimaan 4.0-strategian mukainen tulla alueen teknologiseksi keskukseksi.

"Tänään on jälleen askel eteenpäin tähän suuntaan. Toivomme, että se vahvistaisi täysin uusia sukupolvia ja luo teknologiatyöpaikkoja, jotta he voivat toteuttaa ja vapauttaa heidän potentiaalinsa tulla digitaalisiksi yrittäjiksi kehittyneen digitaalisen tietoliikenneinfrastruktuurin avulla”, puheenjohtaja totesi.

KUVA: Prachachat

Telenor-konsernin toimitusjohtaja Sigve Brekke totesi lisäksi, että yhtiöllä on kokemusta digitaalisten näkökohtien johtamisesta monissa Aasian maissa ja että yhtiö jatkaa eteenpäin edistyneempien palvelujen ja laadukkaiden yhteyksien puolesta.

Hänen lausunnonsa mukaan uusi yritys perustettaisiin noin 100-200 miljoonan dollarin rahastolla ja se suunnittelee paikallisten yrittäjien ja startup-yritysten tukemista digitaalisilla alustoilla.

Telenor-konsernin varatoimitusjohtaja Jørgen A. Rostrup paljasti myös, että sopimus vahvistaa yhtiön strategiaa vahvistaa läsnäoloaan Aasiassa sekä luoda arvoa ja tukea pitkän aikavälin markkinakehitystä.

”Meillä on pitkäaikainen sitoutuminen sekä Thaimaahan että muihin Aasian maihin. Tämä kumppanuus vahvistaa sitoutumistamme ja tehtäväämme. Sekä uuden teknologian että laadukkaiden henkilöresurssien saatavuus olisi uudelle yritykselle ratkaisevia lisätekijöitä."

Truen ja DTAC:n nykyiset televiestintätoiminnot jatkaisivat liiketoimintaansa itsenäisesti, kunnes kauppa saadaan päätökseen. Molemmat yhtiöt uskoivat vahvasti, että tasavertaisessa yhteistyössä syntyvä uusi yritys hyödyttäisi merkittävästi paikallisia kuluttajia ja thaimaalaisia ​​thaimaalaisen liiketoiminnan tukemisessa ja Thaimaan edistämisessä alueen edistyneen teknologian keskuksena.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.