Ensimmäinen kansainvälinen turistilento laskeutuu Vietnamin Phu Quoc -saarelle Covid-19-rokotepassin pilottiohjelman puitteissa

Kansainvälinen-

Vietjetin lento VJ3749, jossa 204 turistia lähti Etelä-Korean Incheonin kansainväliseltä lentokentältä tänään saapui virallisesti Vietnamin kuuluisalle Phu Quocin matkailusaarelle. Nämä ovat ensimmäiset kansainväliset turistit, jotka vierailevat maassa sen Covid-19-rokotepassialoitteen puitteissa lähes kahden vuoden rajasulkemisen jälkeen.

 

Phu Quoc Internationalissa järjestettiin tervetulotilaisuus, johon osallistuivat Vietnamin kansallisen matkailuhallinnon (VNAT) puheenjohtaja Nguyen Trung Khanh, Vietnamin siviili-ilmailuosaston apulaisjohtaja Vo Huy Cuong, Kien Giangin maakunnan johtajat. Viranomaiset sekä Vietjetin, Vinpearl Resort & Span ja Marketing Highland Tourism -yrityksen johdon edustajat.

Erikoislennon matkustajat toivotettiin tervetulleiksi erikoisesityksellä Ao Dai, Vietnamin perinteinen mekko, ja he saivat lahjaksi matkapakkaukset ja Pearl-koruja, jotka ovat Phu Quocin erikoisuus. Lisäksi suoritettiin vesitervehdyskanuuna tervehtimään erikoismatkustajia heidän saapuessaan lentokentälle.

Tilaisuudessa puhunut  VNAT:n puheenjohtaja Nguyen Trung Khanh sanoi: "Lento Phu Quociin tänään on Vietnamin "rokotepassi"-pilottiohjelman virallinen käynnistäminen, mikä merkitsee edistystä maan pyrkimyksissä elvyttää matkailualaansa samalla kun avataan uudelleen ja kehitetään taloutta askel askeleelta. astua uuteen normaalikontekstiin. Uskon, että täysin noudattavamme "5 viestiä" ja Covid-19-ehkäisytoimenpiteitä yhdessä laadukkaiden matkailutuotteiden kanssa vahvistaa jälleen Vietnamin houkuttelevuutta ja kykyä vastata korkealuokkaiseen matkailun kysyntään uudessa normaalitilanteessa. tuo ‘Live Fully’-matkakokemuksen kaikille kansainvälisille matkustajille.â€

Vietjetin toimitusjohtaja Dinh Viet Phuong sanoi: "Vietnamin "Elä täysillä" -kampanjan jälkeen Vietjet on ollut valmis aloittamaan uudelleen kaikki kansainväliset palvelumme toivottaakseen matkailijat tervetulleiksi takaisin Vietnamiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan lennoillamme aina uusia lentopalveluita ja matkakokemusta. Sen lisäksi, että olemme yhdistäneet kädet hallituksen kanssa matkailualan uudelleen avaamiseksi, olemme kehittäneet uusia apuohjelmia matkustajien uusien matkustusehtojen ja -määräysten mukaisesti. "Vihreät lennot" takaavat korkeimman turvallisuuden matkustajillemme, ohjaamomiehistölle, maahenkilöstöllemme ja laivastollemme, ja Vietjetin oma lääkärinlausuntosovellus on ollut saatavilla myös matkustajien kätevään lentoa edeltävään turvatarkastukseen.

Ensimmäinen kansainvälinen turistiryhmä nauttii 4 päivän-3 yön pakettimatkasta, jossa on majoitus Vinpearl Resort & Spa Phu Quocissa. Kaikille matkustajille tehdään Covid-19-testi oleskelunsa ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä. Negatiivisten Covid-19-tulostensa ansiosta he voivat käydä nähtävyyksillä, viihteellä, ruokailla ja shoppailla rokotepassin matkailukohteissa Phu Quocissa, kuten Vinpearl Golf, VinWonders-teemapuisto, Vinpearl Safari Zoo, "Tinh Hoa Vietnam" kulttuuri esityksiä jne.

Phu Quoc on yksi Aasian puhutuimmista matkailukohteista, jossa on kauniita rantoja ja ystävällisiä paikallisia ihmisiä, ja se on houkutellut viime vuosina runsaasti investointeja hotelleihin ja lomakohteisiin, ja siitä on tullut yksi Vietnamin suosituimmista lomakohteista.

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden vaatimuksiin.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiölle myönnettiin korkein turvallisuusluokitus 7 tähdellä vuosina 2018, 2019 ja 2020 maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta airlineratings.com, ja se on listattu yhdeksi maailman lentoyhtiöistä. Airfinance Journalin 50 parasta lentoyhtiötä terveen rahoituksen ja toiminnan takaamiseksi vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen maailman matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 14 kotimaan reittiä Bangkokista (Suvarnabhumi) Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin, Hat Yaihin, Khon Kaeniin, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani ja Surat Thani, alueiden välisiä lentoja Phuketista. Chiang Raihin, Chiang Maihin ja Udon Thaniin, myös suorat lennot Hat Yaista Chiang Raihin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkok Da Lat/Da Nangiin, ja enemmän kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/