Lehdistötiedote: Prom nappasi toisen Thaimaa Mixed -tittelin

Thaimaa -

Kotikaupunki-sankarista Prom Meesawatista tuli ensimmäinen pelaaja, joka voitti TrustGolfin isännöimän Thailand Mixedin kahdesti, kun hän voitti punakuumen Sadom Kaewkanjanan neljän laukauksen voitolla Black Mountain Golf Clubilla Hua Hinissa perjantaina.

Luottaen tarkkoihin putteihinsa 37-vuotias ampui seitsemän birdietä finaaliin 65:een ja kirjautui yhteensä 23 alle 265:n, mikä vei hänet toiseen voittoonsa TrustGolf Tourilla sen jälkeen, kun hän jakoi tittelin läheisen ystävän Chapchain kanssa. Nirat toisella kierroksella Chiang Maissa seitsemän kuukautta sitten.

”Hyödynsin mahdollisuudet, jotka minun olisi pitänyt tarttua. Pitkä birdieputti 14. reiällä antoi minulle todella valtavan johdon. Tunsin itseni varmaksi ja pelasin mukavasti siitä lähtien, sanoi Prom, joka oli hämmästynyt nostaessaan pokaalin ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan. Hän omisti tittelin myös pienelle pojalleen Tevalle, joka täytti juuri tiistaina 3 vuotta.

"Olin todella päättänyt pelata hyvin, koska halusin voittaa tämän turnauksen syntymäpäivälahjaksi pojalleni", lisäsi Prom, jonka voitto lisää hänen itseluottamustaan ​​lähtemällä kahteen peräkkäiseen Aasian kiertueen Phuketissa, jotka alkavat ensi torstaina.

"Olen niin iloinen, että olen hyvässä kunnossa. Haluan todella jatkaa pelaamista näin tasaisesti loppukauden, koska minulla on vielä useita turnauksia jäljellä", lisäsi Prom, joka ansaitsi voittajana 450,000 XNUMX Bt palkintorahaa.

Promia oli jahdannut koko päivän komea Sadom, joka voitti neljä viidestä viimeisestä rantalomakylään saapuvasta tapahtumastaan. Promin loistava lyhyt peli oli kuitenkin liikaa 23-vuotiaalle Narathiwatista kotouttavalle pelaajalle, koska hänen täytyi tyytyä kakkossijaan viimeisten 65 ja 19 alle par-269:n jälkeen.

– Yritin parhaani, mutta Prom oli liian hyvä. Se oli kuitenkin hyvä viikko minulle. Kahden numeron lyöminen alle parin täällä oli aivan OK, koska en edes päässyt ensimmäisellä kierroksella tällä samalla radalla”, sanoi Sadom, jota mainostetaan yhtenä paikallisista suosikeista, joka varastaa parrasvalon kotien Asian Tour -tapahtumissa.

”Olen nyt luottavainen pelini suhteen, mutta en halua painostaa itseäni isolla maalilla. Minun prioriteettini on tehdä leikkaus ensin ja katsoa, ​​miten asiat menevät, Sadom lisäsi.

Kaksi naispelaajaa Trichat Cheenglab ja lupaava teini Chanettee Wannasaen ja kaksi miestä Suteepat Prateeptienchai ja Danthai Boonman jakoivat kolmannen sijan, kun kukin saavutti yhteensä 15 alle par-273:n.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, Center for Covid-19 Situation Administration ja Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Palkintorahojen lisäksi Bond Holdingsin sponsoroima 30,000 200 Bt sekki myönnetään joka päivä pelaajalle, jolla on parhaat pisteet. Myös S.Khonkaen XNUMX lahjasettiä jaetaan kaikille pelaajille ensimmäisenä päivänä.

 

………………………………………………………….

Tietoja TrustGolfista

TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty yhdessä LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys järjesti myös projekteja ja turnauksia nuorille golfaajille, kuten TrustGolf Scholarship, Golf to School ja TrustGolf Amateur Qualifier 2021, joissa valittiin pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailussa.

 

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.