Kolme thaimaalaista startupia, jotka Japanin valtion virasto "JICA" on hyväksynyt tukemaan maailmanlaajuisesti paikallisia innovatiivisia yrityksiä

Japani/Thaimaa-

  Japan International Cooperation Agency (JICA), valtion virasto, joka avustaa kehitysmaiden taloudellista ja sosiaalista kasvua, on käynnistänyt "JICA NINJA Accelerator" -hankkeen tukeakseen paikallisia startup-yrityksiä ja kotimaista talouskasvua Aasiassa, mukaan lukien Thaimaassa, osana kestävää kehitystä. Tavoitteet (SDG).

Neljä thaimaalaista startuppia on valittu osallistumaan ohjelmaan, jossa liiketoiminnan asiantuntijat mentoroivat heitä liiketoimintasuunnitelman laatimiseksi ja valmistautumiseksi "Demopäivään", joka on mahdollisuus päästä Japanin yritysmarkkinoille, sekä "Roadshow"-tapahtumaan. kansainvälisten sijoittajien tapaamistapahtuma tammikuussa 2022.

Startup-yritysten kohokohdat ovat:

Toisin kuin perinteiset terveyssiteet, joiden hajoaminen kestää 500-800 vuotta, "Ira Concept" tarjoaa orgaanisia ja biohajoavia terveyssiteitä ja -vuorauksia. Tuotteiden avulla voit valita luonnontuotteita samalla kun suojelet ympäristöä. Varangtip "Rung" Yrityksen perustaja Satchatippavarn loi "Ira-konseptin" standardoidakseen terveyssiteiden käytön, jotka ovat sekä sinulle että ympäristölle turvallisia.

"Eden Agritech" tarjoaa syötäviä päällysteitä, jotka voivat pidentää vihannesten ja hedelmien elinikää viedessään thaimaalaisia ​​maataloustuotteita muihin maihin. Teknologia ei ainoastaan ​​lisää thaimaalaisten maanviljelijöiden tuotantoa, vaan se voi myös estää tavaroiden hylkäämisen ja hukkaamisen alhaisten laatustandardien vuoksi. Tästä tulee myös Eden Agritechin luojan Norapat Phaonimongkolin ja hänen tiiminsä tavoite.

"Socialgiver" on Arch Wongchindawestin perustama verkkoalusta nuorelle sukupolvelle, joka nauttii matkustamisesta edistääkseen ja muuttaakseen maailmaa ja Thaimaata. Jokainen alustan kautta tehty ostos muunnetaan sosiaaliseksi lahjoitukseksi. "Socialgiver" on tehnyt yhteistyötä paikallisten yritysten, kuten hotellien, ravintoloiden ja palveluiden kanssa, jotka ovat valmiita lahjoittamaan 70% voitoista yhteiskunnalle ja 30% kattamaan "Socialgiver" -yrityksen toimintakulut. Kuluttajat nauttivat lomastaan ​​samalla kun osallistuvat yhteiskunnalliseen jakeluun ja vähentävät sosiaalista eriarvoisuutta.

JICA NINJA Accelerator Project, jota JICA sponsoroi, ei ainoastaan ​​auta thaimaalaisia ​​yrityksiä, vaan myötävaikuttaa myös Thaimaan kehitykseen ja sosiaaliseen apuun. Siksi hanke tarjoaa thaimaalaisille startup-yrityksille fantastisen mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa tehokkaasti ja kestävästi.

Lisätietoja: JICA Thaimaa

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.