Pattayan julkisten koulujen avajaiset ovat sujuneet toistaiseksi sujuvasti, kertovat Pattayan viranomaiset

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Pattaya -

Pattayan julkiset koulut avattiin uudelleen paikan päällä tapahtuvalle oppimiselle tällä viikolla. Ensimmäinen kokonainen opetuspäivä useimmissa kouluissa on tiistaina (16. marraskuuta).th).

Pattaya City 5 School ja Pattaya City 11 School ovat kaksi niistä kouluista, jotka saavat aloittaa paikan päällä tapahtuvan oppimisen lähes kahdeksan kuukauden sulkemisten jälkeen Covid-19-ongelmien ja vain verkkokoulutuksen vuoksi. Opiskelijat kaikkialla Pattayassa tekivät Covid-19 ATK -testejä tämän viikon maanantaina 15. marraskuuta, eikä positiivisia tapauksia raportoitu.

Viitteenä ennen kuin jatkamme, aiemmat artikkelimme koulutestauksesta:

Sadat Pattayan julkisten koulujen opiskelijat, opettajat ja koulun työntekijät suorittivat ATK-testin maanantaina (15. marraskuuta)th) ennen kuin koulut avautuvat uudelleen paikan päällä tapahtuvaan oppimiseen tiistaina (16. marraskuutath).

Pattayan koulujen opiskelijat, opettajat ja työntekijät tekevät Covid-19 ATK -testejä, julkiset koulut avataan uudelleen lähes kahdeksan kuukauden kuluttua

Suuri rokotuspäivä kelpoisille opiskelijoille Pattayassa alkoi 18. lokakuutath Pattayan kaupungin pormestarin mukaan 2,402 19 opiskelijaa on rokotettu Covid-XNUMX:ää vastaan ​​Pfizer-rokotteella.

Suuri opiskelijoiden Covid-19-rokotuskampanja Pfizer-rokotteella jatkuu Pattayassa, koulut alkavat todennäköisesti avata Pattayassa marraskuussa

Opettajat odottivat opiskelijat tervetulleeksi koulun porteille tiistaina ensimmäisenä virallisesti jälleen alkavana koulupäivänä. Jokaisen oppilaan ruumiinlämpö mitattiin ennen kouluun pääsyä. Kuumeista ei ole raportoitu yhtään opiskelijaa.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Ms Naruemon Intaphong, Pattaya City 5 -koulun johtaja, sanoi: "Kaikki koulumme Covid-19-testin opiskelijat ovat negatiivisia."

”Jokaisella opiskelijalla on aina naamio. Tuntimme paikan päällä ovat pienryhmissä. Kehotamme oppilaita välttämään leikkimistä kavereiden kanssa vapaa-ajallaan kouluissa ja rajoittamaan opiskelijoiden altistumista muille ruokailuaikoina. Ymmärrämme, että kaikki eivät ole tyytyväisiä näihin sääntöihin, mutta odotamme, että niitä mukautetaan ajan edetessä ja tilanteen parantuessa. Naruemon päätti.

TPN-media huomauttaa, että useimmat (mutta eivät kaikki) yksityiset ja kansainväliset koulut ovat myös palanneet kouluun tässä kuussa, ja Pattayan kaupungin pormestarin Sonthaya Khunplumen mukaan 95 prosenttia 12–18-vuotiaista julkisten koulujen oppilaista on täysin rokotettu Covid-19:tä vastaan ​​Pfizerin avulla. Rokote EI kuitenkaan ole pakollinen opiskelijoille palaamaan kouluun, ja jokaisella opiskelijalla oli vanhemman suostumus pormestarin mukaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.