Pattayan pormestari määräsi Bali Hai Pier -laiturin viranomaisia ​​ryhtymään toimenpiteisiin väitetyissä ongelmissa, pikaveneiden hintojen talttauksessa jne.

Pattaya -

Pattayan pormestari on määrännyt asiaankuuluvat virkailijat ja virastot valvomaan tiiviisti Bali Hain laituria sen jälkeen, kun monet väitetyt ongelmat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa.

Tänään (18th), Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome määräsi lisäämään merkittävästi lainvalvontaviranomaisia ​​ja kunnan virkamiehiä partioimaan Bali Hain laiturin ympärillä.

Ryhmää johtivat Pattayan kaupungin apulaispormestari Wuttisak Ruemkitkarn, Pattayan lainvalvontaviranomaiset ja merenkulkutoimiston virkailijat.

Pormestari Sonthaya kertoi TPN-medialle: "Olemme saaneet monia valituksia veneiden (ensisijaisesti pikavene) käyttäjistä, joilla ei ole laillista lupaa, jotkut ovat ärsyttäviä turisteja ja eivät noudata palvelusääntöjä, epäoikeudenmukaisia ​​venepalvelumaksuja ja jopa jotkut veneet hylkäävät matkustajia hintakiistojen jälkeen. tai muita asioita. Nämä ovat tulleet pääasiassa kotimaisista thaimaalaisista turisteista, jotka vierailevat lähisaarilla ja laiturilla.

”Nämä ongelmat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa, mikä on suoraan vahingoittanut Pattayan matkailun hyvää kuvaa. Meidän on ratkaistava nämä ongelmat, jotta voimme taata positiivisen kokemuksen kaikille matkailijoille. Jatkamme laiturin hallintaa valmistautuaksemme Pattayan tuleviin tapahtumiin, joissa Koh Larnille ja muille saarille menevien vieraiden määrän ennustetaan kasvavan merkittävästi, erityisesti ilotulitusfestivaalin ja lähtölaskentafestivaalin viikonloppuisin. Pormestari totesi.

TPN-media huomauttaa, että tapauksista ei annettu tarkempia tietoja, mutta sosiaalisessa mediassa nähtiin äskettäin useita valituksia pikaveneliikenteen harjoittajien väitetyistä hinnankorotuksista, erityisesti viime viikonloppuna pidetyn Koh Larnin musiikkifestivaalin ympärillä, jossa veneet olivat ainoa tapa poistua saarelta välittömästi. lautta aukioloaikojen jälkeen, kun konsertti pidettiin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.