Koh Larn toivottaa turistit tervetulleiksi hiljattain kunnostetulla maamerkkinäköalapaikalla

Koh Larn -

Koh Larnin saaren komitean virkamiesten mukaan hiljattain kunnostettu maamerkkinäköalapaikka Koh Larnilla on valmis ottamaan vastaan ​​sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja.

Uusi näköalapaikka sijaitsee aivan suositun Tawean-rannan yläpuolella. Maamerkissä on kaksi tasoa, jotka sopivat valokuvaukseen ja maisemien nauttimiseen. Näköalapaikan ylemmän alueen maaperä on viranomaisten mukaan suojattu erikoisverkoilla eroosion estämiseksi, ja alueelle kasvatetaan myös pieniä puita, jotka eivät vaikuta näkymään. .

Näköalapaikka on valmis ottamaan vastaan ​​sekä thaimaalaiset että ulkomaiset turistit, jossa he voivat kävellä 100 metrin polkua pitkin ihaillakseen lähellä olevan rannan kauniita maisemia.

Videon uuden näkökulman rakentamisesta ja valmistumisesta näet täältä, videon jälkeen lisää alueesta.

Ta Weanin näkökulma on saaren virkamiesten mukaan uusi ja tärkeä maamerkki, jota jokaisen Koh Larnilla vierailevan turistin ei tulisi jättää väliin.

Koh Larn, TPN-media huomauttaa, on nähnyt matkailun tasaisesti elpyvän, etenkin kotimaan, viimeisten kuukausien aikana sen jälkeen, kun saaren sulkemiskielto poistettiin Covid-19:n vuoksi. Saarella EI tällä hetkellä ole rajoituksia tai rokotevaltuuksia alueen kiertämiseen, toisin kuin joissakin muissa Thaimaan kohteissa. Lisäksi Pattayan pormestari Sonthaya Khunplumen mukaan 100 % Koh Larnin tukikelpoisista asukkaista on rokotettu täysin Covid-19:ää vastaan ​​ja heille on annettu tehosterokotus varmistaakseen, että suosittua saarta ei tarvitse sulkea tai sulkea uudelleen, mikä tuhoaisi matkailun ja taloutta.

Koh Larnin talous on joitakin pieniä kalastusyrityksiä lukuun ottamatta lähes 100-prosenttisesti riippuvainen matkailusta. Saarella on viranomaisten mukaan noin 2,500 XNUMX vakituista asukasta. Pattayan kaupunki on viime aikoina keskittynyt yhä enemmän saareen ja tunnustanut sen tärkeän arvon matkailulle, jopa järjestämällä siellä ensimmäisen musiikkifestivaalin viime viikkoina, ja toinen on tarkoitus järjestää ensi vuoden alussa. Koh Larnilla on myös oma uudenvuoden lähtölaskentafestivaali tänä vuonna.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.