Vapers ylistää filippiiniläistä sihteeriä COP9:n rohkeudesta

Maailmanlaajuinen ylistys tupakkahaittojen vähentämisen (THR) puolestapuhujilta ja vapailta jatkuu Filippiinien ulkoasiainministerille Teodoro Locsin Jr.:lle.

Sihteeri Locsin kertoi WHO:n isännöimän keskeisen kansainvälisen tupakanvalvontakonferenssin COP9:n online-edustajille - heidän on otettava huomioon "kehittyvät ja uusimmat tieteelliset tiedot", jos globaali tupakointiongelma halutaan ratkaista.

"Kunnitamme hänen rohkeutta COP9:ssä, kun hän mainosti Filippiinien tasapainoista ja näyttöön perustuvaa lähestymistapaa turvallisempiin nikotiinituotteisiin. Vastustajat ja virkamiehet ovat sittemmin tehneet parhaansa huonontaakseen ministeri Locsinin maineensa ja halventaakseen maamme demokratiaa ja suvereniteettia, mutta he ovat epäonnistuneet pahasti”, sanoo Peter Dator, Vapers PH -kuluttajaryhmän puheenjohtaja ja CAPHRAn jäsen.

CAPHRA:n (Aasia Pacific Tobacco Harm Reduction Advocates -järjestön Coalition of Asia Pacific Tobacco Harm Reduction Advocates) toimeenpaneva koordinaattori Nancy Loucas sanoo, että on ilahduttavaa nähdä filippiiniläisten huippupoliitikkojen kokoontuvan sihteeri Locsinin ympärille, ja maailmanlaajuinen höyrystysyhteisö ilmaisee myös vahvan tukensa sosiaalisessa mediassa.

"Maailmassa, jossa tupakointi aiheuttaa kahdeksan miljoonaa kuolemaa joka vuosi, sihteeri Locsin on tehnyt kaikille valtavan palveluksen. COP9:lle kertominen "paljon vähemmän haitallisten uusien tupakkatuotteiden" menestyksestä ja Filippiinien hallituksen niille antamasta poliittisesta tuesta oli musiikkia niiden miljoonien korville, jotka ovat onnistuneesti lopettaneet tappavan savukkeen höyrytyksen kautta", hän sanoo.

COP9:n – WHO:n tupakoinnin torjuntaa koskevan puitesopimuksen (FCTC) osapuolten yhdeksännen konferenssin – aikana Ms Loucas järjesti maailmanlaajuisen suoran lähetyksen, johon osallistui maailman johtavia THR-asiantuntijoita ja kuluttajansuojaasiantuntijoita.

SCOPe-niminen viisipäiväinen YouTube-sammulcast keräsi maailmanlaajuisesti merkittävän yleisön ja lisäsi WHO:hon kohdistuvaa kasvavaa painetta omaksua turvallisempia nikotiinituotteita sen sijaan, että se painostaisi niiden kieltämistä.

"Kuinka voimme luottaa WHO:hon ja FCTC:hen, kun he pelkäävät tiedettä? Tällä valeuutisten ja vaihtoehtoisten tosiasioiden aikakaudella on tärkeää, että hallitukset ottavat kantaa tosiasioiden ja taitotiedon seulomiseksi propagandan läpi. Näin sihteeri Locsin teki COP9:ssä, ja minä yhdyn Filippiinien kabinettiin ja kongressiin kiittämään hänen toimiaan”, Dator sanoo.

Voit tarkastella herra Datorin COP9-valtuutetuille lähettämää viestiä osoitteessa: https://youtu.be/g0pYPmRXxM8

Sihteeri Locsinin puhe COP9:ssä ja muita keskeisiä hetkiä analysoidaan sCOPen jälkeisen tiivistelmän ja keskustelun aikana. Myös sCOPE:n COP9-palkinnot julkistetaan. Se lähetetään klo https://bit.ly/30v701b klo 6.00 (Hongkongin aikaa) tai klo 10.00 (GMT) keskiviikkona 17. marraskuuta.

Nyt livenä ja yli 14,000 XNUMX suosittelun kera CAPHRA kehottaa niitä, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin savuttomien nikotiinivaihtoehtojen avulla, kertomaan tarinansa www.righttovape.org

Ilmainen digitaalinen mediatietovarasto tupakkahaittojen vähentämisestä Aasian ja Tyynenmeren alueella – mukaan lukien tiedotteet, kuvat ja grafiikka – on osoitteessa https://apthrmedia.org

Tietoa henkilöstä CAPHRA

Aasian ja Tyynenmeren tupakkatuotteiden vahingon puolustajien liitto (CAPHRA) on tupakkatuotteiden haittojen vähentämistä edistävien järjestöjen alueellinen liittouma. Sen tehtävänä on kouluttaa, puolustaa ja edustaa aikuisten vaihtoehtoisten nikotiinien kuluttajien oikeutta päästä tupakoinnin aiheuttamia haittoja vähentäviin tuotteisiin ja käyttää niitä.

https://caphraorg.net/

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/