Kolme norsua tappoi 36-vuotiaan thaimaalaisen miehen Ban Buengissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Ainakin kolme norsua tappoi 36-vuotiaan thaimaalaisen miehen Ban Buengissa aiemmin tällä viikolla (marraskuun 15.th).

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 lähellä vuorta Baan Hinissä, Nong Paikaewin osapiirissä. Alue on poliisin mukaan syrjäinen ja maaseutumainen.

Pelastuslaitokset ja poliisi saapuivat paikalle löytääkseen keski-ikäisen thaimaalaisen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin Tongbai Kumarncherdiksi, 36, koillis-Thaimaan Roi-Etistä.

Hänen ruumiinsa löysi yhden kilometrin päässä paikallistieltä metsästä ruokaa etsivä paikallinen asukas. Maassa. Viranomaiset löysivät useita jalanjälkiä norsuista uskoen, että ainakin kolme eri eläintä oli mukana.

Mr. Soonthorn Suepsoonthorn, joka löysi uhrin, kertoi Ban Buengin poliisille: "Etsin perunoita ennen kuin tunsin pahan hajun. Silloin näin herra Kumarncherdin ruumiin puun alla."

Lähimmän yhteisön kylänjohtaja, Akkarawat Thongtam, 55, kertoi poliisille: "Paikalliset kyläläiset näkivät ainakin kolme norsua 28. lokakuutath viime kuussa kylässämme, joka sijaitsee maaseudulla ja syrjäisellä alueella. Kyläläiset yrittivät ajaa heidät takaa läheiselle kukkulalle. Uskomme, että he saattavat olla sama ryhmä norsuja, jotka hyökkäsivät herra Tongbain kimppuun. Tällä alueella on melko vähän villinorsuja ja vähän vierailijoita."

Poliisi uskoo, että Tongbai kuoli vähintään 15 päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Ruumiinavaus on tarkoitus tehdä tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi. Mr. Thongtam sanoi, että uhri ei ollut läheisten kyläläisten tuttu eivätkä he tienneet, miksi hän oli siellä, vaikka totesi, että ihmiset kävivät toisinaan vaeltamassa syrjäisissä metsissä ja viidakoissa villieläinten aiheuttamasta vaarasta huolimatta.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Parhaat uutiset=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.