On aika avata Ramayana Water Park Pattaya!

Ramayana Water Park avataan uudelleen 19. marraskuuta!
Ramayana on Thaimaan suurin ja paras vesipuisto asiakastyytyväisyyden perusteella.

 

Ramayana toivottaa kaikki tervetulleeksi leikkimään vesipuistoon joka lauantai ja sunnuntai klo 11.00-06.00.
Uudelleenavaamisen kunniaksi voit nauttia erityisestä Happiness splash -promootiosta, jossa on arvokkaita alennuksia jopa 50 %, sekä yhdistelmäpaketteja! 

Lisäksi 15 asti kaikki eläkeläiset voivat tulla vesipuistoon ilmaiseksi!
Löydät kaikki tarvittavat tiedot kampanjoista heidän viralliselta verkkosivustoltaan www.ramayanawaterpark.com

Jos etsit jännittäviä retkiä, rentouttavia uima-altaita ja herkullista ruokaa, Ramayana on ehdottomasti oikea paikka sinulle. Siellä voit nauttia 21 ainutlaatuisesta maailmanluokan liukumäestä, 2 omistetusta lapsille tarkoitetusta alueesta ja yhteensä 50 erilaisesta aktiviteetista. Ramayanasta jokainen löytää mieleisensä!

Thaimaan suosituimpana vetonaulana Ramayana sai SHA+ -sertifikaatin Thaimaan matkailuviranomaiselta (TAT). Lisäksi 100 % Ramayanan työntekijöistä on täysin rokotettu Covid-19:tä vastaan. Tämä tekee Ramayanasta erittäin turvallisen paikan vierailla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Lisäksi suosituimman matkasivuston Tripadvisorin mukaan Ramayana on Thaimaan paras vesipuisto jo 4 vuotta peräkkäin! Mikä on todella uskomaton saavutus.

Ramayana Water Park perustuu moniin eeppisiin muinaisiin tarinoihin ja legendoihin, ja siellä on omistettu teemaalue, joten voit myös kokea muinaiset tarinat ja legendat itse. Ramayana sijaitsee vain 20 minuutin päässä Pattayasta ja 1 tunnin 20 minuutin päässä Bangkokista, upeiden vihreiden kukkuloiden ja vuorten keskellä, lähellä Silver Lakea. On monia paikkoja, joissa voit ottaa kauniita valokuvia ja säilyttää erityisiä muistoja. 

Nyt Ramayana on turvallisempi ja parempi kuin koskaan, mitä odotat? Tee viikonloppusi täynnä positiivisia tunteita Ramayana Water Parkissa!

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/