Pattaya City järjestää edelleen lisää tapahtumia ja festivaaleja, yhteensä neljätoista marras- ja joulukuussa tähän mennessä

Pattaya -

Pattayan kaupungin johtajat ovat suunnitelleet tähän mennessä yhteensä neljätoista tapahtumaa marras- ja joulukuussa kotimaan matkailun houkuttelemiseksi ja paikallisen talouden auttamiseksi. Kaksi näistä on jo tapahtunut, tässä on luettelo. Suunnitteilla on myös joitain tapahtumia, jotka eivät ole peräisin Pattaya Citystä.

  1. Pattaya Music Festival 2021 Viikko 1 5. marraskuutath marraskuuhun 6th Pattaya Beachillä valmistunut
  2. AFF Beach Soccer Festival Pattaya 2021 alkaen 7. marraskuutath marraskuuhun 11th North Pattaya Beachillä valmistui
  3. Pattaya Music Festival 2021 Viikko 2 12. marraskuutath marraskuuhun 13th Jomtien Beachillä ja 13. marraskuutath Koh Larnilla - käynnissä
  4. Pattaya Loy Krathong Festival 19. marraskuuta Pattayan rannalla
  5. Kehonrakennuksen ja fitness-mestaruuskilpailut 17. marraskuuta alkaenth marraskuuhun 22nd Royal Garden Plaza Pattayassa
  6. Jet Ski Pro Tour – Thaimaa 2021 20. marraskuutath marraskuuhun 21st Jomtienin rannalla (Funia ei päästetä stadionin alueelle.)
  7. Pattayan ilotulitusfestivaali 26. marraskuutath marraskuuhun 27th Pattayan rannalla
  8. Street Basketball 3×3 Pattaya Open 26. marraskuutath marraskuuhun 28th Terminaalissa 21 Pattaya
  9. Pattaya Music Festival 2021 Viikko 3 3. joulukuutard joulukuuhun 4th Lan Poe Nakluassa
  10. Pattaya Music Festival 2021 Viikko 4 10. joulukuutath joulukuuhun 11th Pattayan rannalla
  11. Naklua Walk and Eat Festival 11. joulukuuta alkaenth 2021 - tammikuun 30th 2022 Naklua Roadilla
  12. Chonburi Coffee On The Beach 2021 alkaen 18. marraskuutath marraskuuhun 19th Pattayan rannalla
  13. Pattayan joulufestivaali 24. joulukuutath joulukuuhun 25th Pattayan rannalla
  14. Pattaya Countdown 2022 (päivämäärää ei ole annettu, mutta varhaisten raporttien mukaan se on 29. joulukuuta - 31. joulukuuta)

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome kertoi Pattaya Newsille: ”Näiden tapahtumien tarkoituksena on edistää Pattayan matkailua ja taloutta Covid-19-epidemian jälkeen. Yritämme saada vanhan Pattayan tunteen takaisin mahdollisimman pian.

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että alkoholi ravintoloissa ja koko entinen vilkas yöelämä ja baari ovat edelleen kansallisten määräysten suljettuina "Covid-19-huolien" vuoksi. Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA ilmoitti eilen 12, että he eivät anna tämän sektorin avautua valtakunnallisesti ainakaan tammikuun 2021 puolivälissä. Pattayan matkailu- ja yritysjärjestöt ovat virallisesti pyytäneet poikkeusta Tämä CCSA:n ja Tourism Authorityn Pattaya-sääntö on tänä viikonloppuna voimassa, ei tiedetä, hyväksytäänkö tämä vai meneekö se mihinkään.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.