Sanesukin poliisia tutkitaan sen jälkeen, kun hän hyökkäsi transsukupuolisen henkilön kimppuun Chonburissa

Chonburi -

Sanesukin poliisia, jonka väitetään hyökänneen transsukupuolisen henkilön kimppuun Mueang Chonburin alueella tällä viikolla, tutkitaan mahdollisten lisätoimien vuoksi.

Payuwat 'Mos' Dehomsin, 18, transsukupuolinen henkilö, ja hänen äitinsä rouva Warisara Saeei, 52, tekivät eilen (10. marraskuuta) ilmoituksen Saensukin poliisiasemalle CCTV-materiaalin ja lääkärintodistuksen kera.th).

Mos kertoi Chonburin poliisille: "Tiistaina, marraskuun 9th klo 7 poliisi hyökkäsi kimppuuni ruokakaupan edessä Bypass Roadilla Mueang Chonburin osa-alueella. Hyökkäys tuli, koska poliisi ei pidä siitä, että olen ystävä hänen tyttöystävänsä kanssa. Hän huusi minulle, että hän ei pidä "ladyboysista" ennen kuin hyökkäsi kimppuun (Yleinen slangisana transsukupuolisille Thaimaassa). Kasvoni ja käteni loukkaantuivat hyökkäyksestä."

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburin provinssin poliisin kerrotaan vahvistaneen, että sosiaalisessa mediassa laajasti jaetussa CCTV-videoleikkeessä oleva mies on Sanesukin poliisin ylikersantti majuri Sasiphong Detnuwatchai. TPN-media ei tarjoa videoleikettä osana tätä artikkelia, koska se voi häiritä herkkiä katsojia.

Mos, kuten todettiin, on poliisin tyttöystävän itsensä kuvaileva ystävä, jonka nimeä ei kerrottu lehdistölle. Sasiphong oli kuulemma järkyttynyt ja pettynyt siihen, että hänen tyttöystävänsä vietti Mosin kanssa melkein joka päivä, mikä johti siihen, että hän hyökkäsi Mosin kimppuun Mosin lausunnon mukaan.

Kenraalimajuri Attasit Kitjaharn, Chonburin provinssin poliisin komentaja, on määrännyt täysin avoimesti tutkinnan uusista oikeustoimista ylikersanttimajuri Sasiphongia vastaan. Hän on myös määrännyt suojelemaan uhria ja todistajia kaikilta rikoksen ilmoittamisen ja CCTV-materiaalin jakamisen mahdollisilta seurauksilta.

Sasiphong ei ole lehdistöaikana julkaissut julkista lausuntoa tapauksesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.