Joukko demokratiaa kannattavia aktivisteja alkaa kokoontua hallituskompleksiin saadakseen oikeuden päätökseen heidän protestijohtajiaan vastaan

KUVA: Prachatai

Bangkok -

Joukko demokratiaa kannattavia aktivisteja ja lehdistöä on alkanut kerääntyä Bangkokin hallituskompleksiin ennen kolmea näkyvää mielenosoitusjohtajaa vastaan ​​annettua päätöstä kello 3. tänään, marraskuun 00.

Kolmea demokratiaa kannattavaa aktivistia, eli Arnon Nampaa, Panupong "Mike" Jadnokia ja Panusaya "Rung" Sithijirawattanakulia syytettiin puheessaan 49 §:n rikkomisesta. annettu hallituksen vastaisessa mielenosoituksessa 10. elokuuta 2020.

Nattaporn Toprayoonin tekemän maanpetosvalituksen mukaan puheet sisältävät hävytöntä, vääristettyä ja vakavasti loukkaavaa sisältöä monarkiaa ja kuninkaallista perhettä kohtaan, mikä herätti yleisössä huolta siitä, yrittävätkö puheenpitäjät provosoida demokraattisen hallinnon kaatamista. hallitsijan ollessa valtionpäämies.

KUVA: Prachatai

Poliisiviranomaisia ​​nähtiin lähetetyksi alueelle, jolle demokratiaa kannattavat ryhmät, mukaan lukien Thammasat and Demonstration (UFTD) ja Thalufah, kokoontuvat antamaan virallista oikeuden päätöstä tänä iltapäivänä.

Eilisillasta lähtien perustuslakituomioistuin julistettiin turvavyöhykkeeksi arvopaperi- ja poliisiviranomaisten valppaiden silmien alla. Vain asiaan liittyvät virkamiehet ja virastot pääsivät alueelle, ja he pääsivät vain alueelle.

KUVA: Prachatai

Kello 2 lähtien "Rung" Panusaya on ilmoittanut saapuneen perustuslakituomioistuimeen kuulemista varten. Hänen kerrotaan kuitenkin kävelevän ulos tuomioistuimesta tuomion käsittelyn aikana protestina sitä vastaan, että tuomari ei väitetysti antanut molempien osapuolten väittää näkemyksiään. Pian lisää.

Kuva: Prachatai

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.