UNICEF lanseeraa työkalupakkeja, jotka auttavat nuoria ja vanhempia pitämään huolta henkisestä hyvinvoinnistaan

BANGKOK, 9. marraskuuta 2021 – Osana äskettäin lanseerattua Jokainen päivä on mielen päivä kampanja, UNICEF Thailand julkaisee kaksi mielenterveyden työkalupakkeja sen verkkosivuilla Thaimaan nuorille ja omaishoitajille auttamaan heitä pitämään huolta henkisestä hyvinvoinnistaan ​​ja tukemaan läheisiä.

UNICEFin ja mielenterveysministeriön (DMH) yhdessä kehittämät työkalupakkit ovat kokoelma mielenterveyden johdantoresursseja ja tarjoavat käytännön vinkkejä ja yksinkertaisia ​​ohjeita tunteiden ymmärtämiseen, itsetietoisuuden rakentamiseen, turvallisten tilojen luomiseen ja itsehoidon harjoittamiseen. , tukemalla läheisiäsi ja hakemalla tarvittaessa ammattiapua. Jokainen neuvo on muistutus siitä, että he eivät ole yksin kohdatessaan mielenterveyshaasteita.

"COVID-19-pandemia vaikuttaa Thaimaan nuorten sukupolven mielenterveyteen ja saa monet tuntemaan olonsa peloksi, yksinäisiksi ja huolissaan tulevaisuudestaan ​​ja läheisistään", sanoi Kyungsun Kim, UNICEFin Thaimaan edustaja. ”Toivomme, että nuoret ja heidän omaishoitajansa voivat käyttää Every Day is Mind Day -työkalusarjoja oppiakseen siitä, mitä he voivat tehdä joka päivä huolehtiakseen itsestään ja kun he tuntevat olevansa valmiita, voivat aloittaa keskustelun toistensa kanssa mielenterveydestä. Mitä enemmän me kaikki puhumme siitä, sitä vähemmän leimautumista tunteiden ja haasteiden jakamiseen tulee."

Työkalusarjat, jotka on suunniteltu kahdessa versiossa nuorille ja omaishoitajille, ovat ladattavissa thai- ja englanniksi osoitteessa UNICEF Thailand -sivusto. UNICEF rohkaisee nuoria, omaishoitajia ja koulutusalan ammattilaisia ​​lataamaan työkalupakkeja ja jakamaan ne ystävilleen ja verkostoilleen.

Julkkikset mukaan lukien Palitchoke “Peck” Ayanaputra, Sirinya “Cindy” Winsiri, Kitsakorn “TongTong the Star” Kanogtorn, Suppasit “Mew” Jongcheveevat, ja juuri kruunattu Miss Universe Thaimaa Anchilee Scott-Kemmis osallistuvat myös 7 päivän haasteeseen Instagramissa jakamalla arjen tunteitaan Every Day on Mind Day -suodattimet käynnistää keskusteluja henkisestä hyvinvoinnista ja edistää mielenterveysresurssien ja -palvelujen saatavuutta.

Uusia UNICEF-tietoja State of the World's Children -raportti osoittaa, että ainakin yksi seitsemästä lapsesta ympäri maailmaa on kärsinyt suoraan lukituksista, ja varoittaa, että he voivat kärsiä COVID-1:n vaikutuksista henkiseen hyvinvointiinsa tulevina vuosina. Jo ennen pandemiaa arviolta yksi seitsemästä 7–19-vuotiaasta nuoresta kärsi diagnosoidusta mielenterveyshäiriöstä maailmanlaajuisesti.

Thaimaassa 22 prosenttia nuorista kokee suurta stressiä, 31 ​​prosenttia on vaarassa saada masennusta ja 22 prosenttia on vaarassa tehdä itsemurha, kertoo DMH Mental Health Check-In -foorumi, joka keräsi tietoja noin 192,000 1 nuoresta 2020. Tammikuu 31 – 2021.

###

Lataa Every Day is Mind -päivän työkalupakkeja nuorille ja omaishoitajille

https://bit.ly/minddaytoolkit

Lataa Every Day is Mind Day -suodattimet liittyäksesi 7 päivän haasteeseen Instagramissa

https://www.instagram.com/ar/398916098371358/

Lisätietoa Every Day is Mind Day -tapahtumasta: www.unicef.or.th/mindday

Kampanjan video: https://youtu.be/f_D_Y1ClcQY

Video englanninkielisellä tekstityksellä: https://youtu.be/VHfjpLULwQY

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/