Tuhannet Pattayan opiskelijat saavat toisen annoksen Pfizer Covid-19 -rokotteita

Pattaya -

Yli kaksi tuhatta Pattayan julkisten koulujen 12–18-vuotiasta opiskelijaa sai tänään (19. marraskuuta) toisen annoksen Pfizer Covid-9 -rokotteita.th).

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome tarkasti Mueang Pattaya 2 -koulun päärokotusalueen tänä aamuna yhdessä TPN-ryhmän kanssa. Alla on video tarkastuksesta.

Pormestari Sonthaya kertoi Pattaya News -tiimille: "Pfizerin Covid-19-rokotuskampanjan toinen annos Pattayan opiskelijoille on tänään ja huomenna, 10. marraskuuta."

"Tänään 2,467 11 oppilasta viidestä koulusta, jotka ovat Mueang Pattaya 1 School, Mueang Pattaya 2 School, Mueang Pattaya 3 School, Mueang Pattaya 4 School ja Mueang Pattaya 19 School, saivat toisen annoksensa Covid-XNUMX-rokotteita."

"Huomenna (10. marraskuutath), 2,258 5 oppilasta viidestä muusta Pattayan koulusta, jotka ovat Mueang Pattaya 9 Schoolista Mueang Pattaya XNUMX Schooliin, saavat toisen annoksensa Pfizer-rokotetta."

"Lisäksi lääkintähenkilöstö on menossa Mueang Pattaya 10 Schooliin Koh Larnilla rokottamaan. Opiskelijoiden ei tarvitse tulla maalle rokotusta varten. " Pormestari lisäsi.

”Rokotukseen on käytettävissä kaikkiaan 5,828 95.73 opiskelijaa. Yhteensä 12 prosentilla tukikelpoisista 18–XNUMX-vuotiaista julkisten koulujen oppilaista on ollut vanhempien suostumus ja he ovat hankkineet rokotteen palatakseen pian kouluun. Pormestari päätti.

TPN-media huomauttaa, että Covid-19-rokote EI ole pakollinen palata kouluun ja on vain osa laajaa ohjelmaa, jonka avulla koulut voivat palata turvallisesti luokkahuoneeseen. Pormestari Sonthaya totesi, että Chonburin tartuntatautikomitea tutkii julkiset koulut "pian" määrittääkseen tarkat kouluun paluupäivät. Jotkut kansainväliset ja yksityiset koulut ovat jo palanneet henkilökohtaiseen luokkaan.

Kaiken kaikkiaan oppilaat ovat olleet poissa lähikoulusta seitsemän kuukautta Covid-19-rajoitusten vuoksi tämän vuoden huhtikuusta lähtien. Aiempi kattavuutemme koulujen Covid-19-rokotuksista on alla:

Pattayan kaupungin pormestarin mukaan tukikelpoisten opiskelijoiden suuri rokotuspäivä Pattayassa alkoi viime kuussa, jolloin 2,402 19 opiskelijaa rokotettiin Covid-XNUMX:ää vastaan ​​Pfizer-rokotteella.

Suuri opiskelijoiden Covid-19-rokotuskampanja Pfizer-rokotteella jatkuu Pattayassa, koulut alkavat todennäköisesti avata Pattayassa marraskuussa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.