CCSA ilmoittaa, että vain 20 kansainvälisellä matkustajalla yli 22,000 19 matkustajasta todettiin Covid-XNUMX-tartunnat Thaimaan avaamisen ensimmäisten seitsemän päivän aikana.

KUVA: Siamrath

Kansallinen -

Thaimaahan on matkustanut yli 22,000 20 vierailijaa maan uudelleen avaamisen jälkeen rokotetuille ulkomaisille turisteille valituista maista. Niistä vain 19 todettiin positiiviseksi Covid-19-koronavirukselle, CCSA:n (Center for Covid-8 Situation Administration) apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan ilmoitti tänään XNUMX.

Apulaistiedottaja kertoi, että kaikkiaan 22,832 1 ihmistä saapui maahan uudelleen avaamisen jälkeen 7.–20. marraskuuta. Näistä turisteista 19 todettiin Covid0.09-tartunnan saaneeksi RT-PCR-testin perusteella, mikä vastaa XNUMX prosenttia saapuvista.

Suurin osa saapujista oli ykkösenä Saksasta, jota seurasivat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Japani ja Etelä-Korea. Terveysministeriö jatkaa myös saapuvien ja tartuntojen tarkkaa seurantaa ja kirjaamista, Apisamai sanoi.

TPN-media huomauttaa, että suosituimpien saapuvien maiden välillä raportoitiin hieman eroja medialähteestä riippuen, mutta CCSA oli Saksan kärjessä.

Lisäksi hän neuvoi kaikkia saapuvia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​matkustajia, jotka saapuvat kuningaskuntaan ilman pidättämistä, että heidän tulisi olla varovaisia ​​ja suojella itseään käyttämällä lääketieteellisiä naamioita ja tekemällä sosiaalista etäisyyttä viruksen leviämisen estämiseksi.

"Kaikki matkustajat ovat tervetulleita taloudellisiin tarkoituksiin kansanterveysturvallisuuden puitteissa. Mutta pandemia jatkuu edelleen avautumisemme aikana, joten kehotamme kaikkia, niin matkailijoita kuin yrittäjiäkin, noudattamaan maan ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, kun myös valtion virastot seuraisivat tilannetta tiukasti, Apisamai sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.