51-vuotias moottoripyöränkuljettaja loukkaantui vakavasti Ban Buengin onnettomuudessa, toinen ajoneuvo pakeni, mutta putoaa rekisterikilven

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng, Chonburi –

51-vuotias naismoottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti saatuaan lava-auton törmäyksen risteyksessä Ban Buengissa lauantaina (6. marraskuuta)th). Pakettiauton kuljettaja pakeni paikalta, mutta heidän ajoneuvonsa rekisterikilpi irtosi ja putosi tielle, mikä auttoi poliisia jäljittämään kuljettajan.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 Ban Buengin risteyksessä. He saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen naisen, Ms. Puangpan Monyaon, 30, makaamassa tieltä vaurioituneen moottoripyöränsä läheltä.

Hän oli tajuton ja hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Tapahtumapaikalta löydettiin toisen onnettomuuteen osallistuneen ajoneuvon rekisterikilpi.

Kaksi todistajaa, jotka olivat myös liikennevaloissa, rouva Janjira, 35, ja herra Suwatchai, joiden sukunimet salattiin heidän pyynnöstään, kertoivat thaimaalaiselle lehdistölle: "Valo muuttui punaisesta vihreäksi ja autoilijat alkoivat liikkua hitaasti."

– Lavan kuljettaja juoksi punaisen valon läpi ennen kuin törmäsi moottoripyörään. Pakettiauton kuljettaja peruutti ja lähti sitten kiihtymään pois pysähtymättä nähdäkseen, oliko hänen törmäsensä loukkaantunut tai pahempi. ” Molemmat todistajat sanoivat lehdistölle ja lainvalvontaviranomaisille.

Ban Buengin poliisi onnistui myöhemmin jäljittämään lava-auton rekisterikilvestä. Ban Buengin poliisin mukaan lava-auto rekisteröitiin neiti Laksika Taraille. Hän kuitenkin kertoi poliisille, että hänen isänsä ajoi kyseisenä päivänä hänen lava-autoaan.

Ban Buengin poliisi jatkaa tapauksen tutkimista ja suunnittelee edelleen kuulustelevansa sekä lava-auton omistajaa että hänen isänsä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.