Thaimaa kokee kylmemmän sään ja lämpötila putoaa 3-7 ºC ensi viikolla, Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos julkaisi tänään, 5. marraskuuta, tiedotteen, että Thaimaa kokee kylmempiä olosuhteita erityisesti pohjoisessa ja koillisosassa 7. - 13. marraskuuta.

Ilmoituksen mukaan toinen voimakas korkean paineen alue Kiinasta ulottuu kattamaan Thaimaan yläosan ja Etelä-Kiinan meren, mikä johtaa ensimmäisellä jaksolla ukkoskuuroja ja tuulta. Sitten lämpötilan ennustetaan laskevan noin 3-7 ºC koillisosassa ja 3-5 ºC lämpötilan laskua pohjois-, keski- ja itäprovinsseihin sekä Bangkokiin ja sen lähialueille.

Ylämaalaisten tulee tiedotteen mukaan pitää huolta terveydestään vaihtelevan sään vuoksi.

Samaan aikaan Thaimaanlahdella ja etelässä vallitseva koillismonsuuni voimistuu, mikä lisää sadetta ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita etelässä.

Myös tuuli ja aallot voimistuvat Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä. Aallonkorkeus Thaimaanlahdella voi nousta 2-3 metriin ja mahdollisesti yli 3 metriin ukkoskuurojen aikana, kun taas Andamaanienmerellä odotetaan noin 1-2 metriä.

Etelässä asuvien tulee varoa rankkasadetta ja sen kerääntymistä, mikä voi aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja. Persianlahden varrella asuvien asukkaiden tulee tarkkailla rannikon nousua. Kaikkien alusten tulee edetä varoen, ja lahdella olevia pieniä veneitä kehotetaan pysymään mailla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.