Thaimaassa kolme oppilaitosta suljettiin tilapäisesti epäillyn Covid-19-klusterin ja tartuntojen vuoksi pian uudelleen avaamisen jälkeen

KUVA: ทีมข่าว มุกดาหารนิวส์

Kansallinen -

Kolme oppilaitosta useissa maakunnissa määrättiin suljetuksi sen jälkeen, kun opiskelijoilla, opettajilla ja kouluvirkailijoilla on raportoitu olevan epäiltyjä Covid-19-klusteritartuntoja.

Lampangin maakunnassa Thoenin alueella sijaitseva Thoen Technology Vocational College suljettiin kuukaudeksi sen jälkeen, kun 10 opiskelijan kerrottiin saaneen viruksen.

Ennakoivan terveysseulonnan tulosten mukaan yksi 83 ammatillisesta opiskelijasta todettiin tartunnan RT-PCR-testillä 29. lokakuuta. Alkuperäinen sairaustutkimus paljasti, että opiskelija asui korkeakoulun asuntolassa 13 muun riskiryhmään kuuluvan opiskelijan kanssa.

Kaikki heistä eristettiin paikallisessa karanteenissa 30. lokakuuta ja 3. marraskuuta välisenä aikana. RT-PCR-testi osoitti, että 9 lisätapausta löytyi, mikä merkitsee tähän mennessä yhteensä 10 infektiota.

Lisää opettajia ja virkamiehiä osallistuu nyt ennakoivaan terveysseulontaan. Sillä välin korkeakoulu määrättiin suljetuksi 29. lokakuuta - 28. marraskuuta Bubble and Seal -strategian vuoksi, Tämä edellyttää käytännössä kaikkien opiskelijoiden ja henkilökunnan pysymistä kampuksella tänä aikanaja suursiivous.

KUVA: Thoen Technology Vocational College

Samaan aikaan Prachinburissa Nadin alueella sijaitseva Ban Bu Phram Arun Anusorn -koulu suljettiin kahden päivän kuluttua marraskuun 1. päivän uudelleen avaamisesta, sillä yhtä koulun opettajista kerrottiin olevan riskiryhmässä mahdollisten Covid-19-tartuntojen vuoksi.

Koulun johtaja Wirun Nakhampha kertoi toimittajille, että sulkemisen tarkoituksena oli estää oppilaita ja koulun henkilökuntaa mahdollisilta infektioilta. Koulu avataan uudelleen sen jälkeen, kun korkean riskin opettaja on virallisesti todistettu negatiivisilla tuloksilla. TPN-media huomauttaa, että koko koulu suljettiin vain siksi, että opettajan epäiltiin osallistuneen juhliin ilman varsinaista positiivista testiä.

Valokuvia ei ole saatavilla.
KUVA: ทีมข่าว มุกดาหารนิวส์

Mukdahanissa tuhansia koulun opettajia ja opiskelijoita eristettiin Kham Soi Phitthaya Sarn -koulussa eilen 4., kun opiskelijoista ja koulun henkilökunnasta löydettiin ATK-menetelmällä epävirallisesti noin 40-70 mahdollista Covid-19-tartuntaa.

Heidät kaikki vietiin paikallisiin kenttäsairaaloihin virallisia RT-PCR-testejä varten, kun taas jäljellä olevat vaarassa pidetyt opiskelijat eristettiin koulussa, eivätkä he saa poistua paikalta ennen kuin testitulokset on paljastettu Nikhom Kham Soin mukaan. piirin päällikkö.

Tänä aamuna Mukdahanin PR-virkamies ilmoitti verkossa, että koulun karanteeniin asetettujen oppilaiden ja henkilökunnan joukossa ei löytynyt muita tartuntoja. He kaikki saavat poistua alueelta.

Terveysministeriö paljasti myös, että esitutkimus ATK-testillä oli positiivinen, mutta kun kaikki opiskelijat ja henkilökunta tutkittiin uudelleen RT-PCR:llä kenttäsairaaloissa, ne olivat kaikki negatiivisia. TPN huomauttaa, että tämä tarkoittaa selkeästi, että jokainen "positiivinen" ATK-testi koulussa oli väärä kansanterveysministeriön mukaan.

Tohtori Chakrarat Pittayawonganon tautien torjuntaosastosta kertoi Thaimaan lehdistölle tänä aamuna 5. marraskuuta: "Väärä ATK-tulos voi tapahtua. Kaikki ATK-positiiviset tulokset on tutkittava uudelleen RT-PCR-testillä."

”Koululla tulee olla ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja asianmukaista viestintää vanhempien kanssa, jotta se ei aiheuta sellaista paniikkia ja ahdistusta yleisössä. Jos on tartuntoja, koulua ei tarvitse sulkea kokonaan. Jotkut tunnit voidaan edelleen suorittaa normaalisti. Tämä tapaus on oppimiskokemus kaikille asianosaisille, että meidän ei pidä panikoida, jos testi on positiivinen ATK:n kautta, ja sulkea kokonaisia ​​kouluja tai pakottaa suuret osat ihmisiä eristyksiin, kunnes varmistettu positiivinen RT-PCR-testi on vahvistettu. Tohtori Chakrara päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.