Pattayan omat rokkarit Landing Lights julkaisevat uuden singlen, A Cut Above

Pattaya Thaimaa - 26. heinäkuuta 2019 Kaunis maisema ja kaupunkikuva Pattayan kaupungista Thaimaassa

Pattaya, 5. marraskuuta 2021 

Paikallinen pattayalainen rock-yhtye Landing Lights julkistaa uusimman julkaisunsa, Cut. Pattayalla kirjoitettu ja äänitetty Cut miksattiin/masteroitiin maailmankuululla Abbey Road Studiosilla Lontoossa. 

Landing Lights on Pattayasta kotoisin oleva rock-kvartetti. Tämän vuoden elokuussa he julkaisivat samannimisen EP:n kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla. Pääsingle, Hot Blood, on ollut esillä musiikkiblogeissa, kuten Last Day Deaf, Indie Criollo ja Rock Era Magazine. Pelkästään Hot Bloodilla on julkaisunsa jälkeen ollut yli 6500 suoratoistoa Spotifyssa. 

Bändi on käyttänyt sulkuaikansa työstääkseen ensimmäistä albumiaan Transit Lounge, joka julkaistaan ​​vuoden 2022 puolivälissä. Cut on Transit Loungen ensimmäinen single.

Landing Lights pyrkii korkealaatuiseen tuotantoon ja on tehnyt tiivistä yhteistyötä maailmankuulun Abbey Road Studiosin kanssa hioakseen heidän soundiaan. 

Maassa, joka tunnetaan rikkaista perinteistään dontri thai -doemissa, phlaeng lukissa sekä morlamin ja länsimaisen popin eklektisestä sekoituksesta, Landing Lights on päättänyt ottaa paikkansa muiden loistavien paikallisten indie-bändien rinnalla. 

Cut julkaistiin 5. 

Landing Lightsin kokoonpanossa ovat Dirk Bovee (laulu, kitara), Richard Burkhill (koskettimet), Mario Ortiz Casado (basso) ja Craig Donaldson (rummut). 

 

Tämän sävellyksen voima siirtää meidät sen videoleikkeen yksivärisen draaman ja sen jäsenten rock-vahvuuden välillä, jotka yhdistyvät voimakkaaksi rock-raivoa sisältäväksi sävellykseksi… – kiitosta Hot Bloodille, Indie Criollolle. 

Cut on laulu seurauksista, jotka johtuvat siitä, että annat itsesi olla se, joka todella olet… – Dirk Bovee (laulu, kitara) uusimmalla julkaisulla Cut. 

TPN-media on aiemmin käsitellyt Landing Lights -valoja täällä, jossa voit oppia niistä lisää:

Katsaus paikalliseen pattayalaiseen rock-yhtyeeseen Landing Lightsiin ja heidän ensimmäiseen singleensä

He julkaisivat aiemmin myös erityisen kappaleen, joka on kunnianosoitus Pattayalle täällä:

Paikallinen pattayalainen rock-yhtye Landing Lights julkaisee kunnianosoituksen Pattayalle, uusia spotify-kappaleita

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/