32-vuotias mies, joka loukkaantui kuorma-auton kolarissa Chonburissa, yritti kieltäytyä avusta, hänen väitetään löytyneen metamfetamiinipillereistä

KUVA: Wisarn Pu Chonburi Khaoden Praden Dang

Chonburi -

32-vuotias kuljettaja loukkaantui vakavasti, kun hänen konttiautonsa törmäsi toiseen konttiautoon Panat Nikhomin alueella keskiviikkona (3. marraskuuta)rd).

Panat Nikomin poliisin mukaan mies yritti kieltäytyä kaikesta lääketieteellisestä ja lainvalvontaviranomaisten avusta, vaikka hän oli jumissa taksissaan, ja hänen epäillään olleen hallussaan metamfetamiinipillereitä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta 3. marraskuuta aamulla tielle 331 Hua Tanonin seutukuntaan.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta konttiautoa. Yksi kuljettajista oli juuttunut ohjaamoon, mutta häntä kuvailtiin aluksi yhteistyökyvyttömäksi ja väitti pakenevan itse eikä halunnut apua. Tämä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi.

Kuljettajan vapauttaminen, joka myöhemmin tunnistettiin Pichitchai Nonetingiksi, 32, kesti yli tunnin. Hän vuoti voimakkaasti verta onnettomuuden aikana saaduista haavoista.

Huolimatta raskaasta verenvuodosta ja vammoistaan, herra Pichitchai yritti useita kertoja kieltäytyä kaikesta lääketieteellisestä avusta ja halusi poistua paikalta, mikä herätti poliisin epäilyn siitä, miksi loukkaantunut mies oli niin puolustava, ennen kuin Panat Nikhomin poliisin kerrottiin löytäneen kaksi metamfetamiinipilleriä hänen ohjaamostaan. ajoneuvoa. Pichitchai vietiin paikalliseen sairaalaan poliisin saattajan alla, ja hänen odotetaan luovuttavan lainvalvontaviranomaisille, kun hän on saanut hoitoa vammoihinsa.

Toinen kuljettaja, joka ei loukkaantunut, Wasan Janthong, 43, kertoi Panat Nikhomin poliisille: "Edessä tapahtui toinen onnettomuus ennen törmäystämme. Hidastin kuorma-autoa kuten muitakin ajoneuvoja ennen kuin herra Pichitchai törmäsi ajoneuvoni takaosaan."

Panat Nikhomin poliisi ilmoitti tutkivansa, oliko Pichitchai huumeiden vaikutuksen alaisena onnettomuuden aikana.

KUVA: Wisarn Pu Chonburi Khaoden Praden Dang

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.