Parinda, Arpichaya ja Chanettee liittyivät kolmisuuntaiseen johtoon Pattaya SAT-TWT Open Phoenix Gold Golf and Country Clubilla

Pattaya, Thaimaa-

Ensimmäinen ratamestari Parinda Phokan ampui matalalla 67:llä jakaakseen johdon hyväkuntoisen Arpichaya Yubolin ja lahjakkaan teini-ikäisen Chanettee Wannasaenin kanssa 2.5 miljoonan Bt-TWT Openin tiellä Phoenix Gold Golfissa. ja Country Club Chonburissa torstaina.

Parinda, joka voitti Arpichayan ja 18-vuotiaan Chanetteen kahdella lyönnillä edellisessä TWT-tapahtumassa Lake View Resort and Golf Clubilla Petchaburissa syyskuussa, koristeli tuloskorttinsa kuudella birdiellä yksinäistä bogeyä vastaan ​​14.th reiän, päivän parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja etenee perjantain viimeiselle kierrokselle seitsemän alle parin 137.

"En osunut kuljettajaani ja lähestymislaukauksiani hyvin, mutta onnistuin melko hyvin sirulaukauksissani ja putoamisessani selviytyäkseni vaikeuksista useita kertoja", sanoi 24-vuotias Khon Kaenista kotoisin oleva Parinda, joka katseli selkää. -toback-titteli TWT Tourilla.

"Toivon, että voin olla hyvässä hallinnassa enkä anna itselleni paineita. Yritän antaa kaikkeni huomenna", lisäsi Parinda, jolla on kiireinen perjantai, sillä turnauksen jälkeen hänen on päästävä lennolle Koreaan KLPGA Tour Q-Schooliin.

Tehtyään kaksi bogeyä kolmessa ensimmäisessä reiässä, Arpichaya pomppasi nopeasti ampuakseen viisi birdietä toisen kierroksen 69:ään liittyäkseen johtoon.

– Aloitin hitaasti, en osunut kuljettajaani ja rautaa hyvin. Pelasin hieman intensiivisesti johtoryhmässä. Kesti hetken saada vauhti takaisin", sanoi 18-vuotias Saraburilainen, joka on voittanut kolme titteliä (kaksi paikallista kiertuetta ja yksi Thaimaan sekatapahtuma) tällä kaudella.

"Toivon, että pääsen ulos ja pidän hauskaa finaalissa. En halunnut pakottaa itseäni liikaa ja saada itseäni paineen alaisena, kuten aloitin kierrokseni tänään”, Arpichaya lisäsi.

Chanettee, toinen lupaava teini, johti yhdeksän alle ennen kahta peräkkäistä bogeyä 17.th ja 18th Holes näki hänet 70:llä ja yhteensä 137:llä. Päättyään toiseksi neljässä turnauksessa (mukaan lukien ensimmäinen TWT) vuonna 2021 Chiang-Maissa syntynyt toivoo kääntävänsä asiat toisinpäin.

"Toivon saavani itseni hyviin sijoituksiin viheriöillä päästäkseni maaliin. Minun täytyy olla johdonmukaisempi. Toivottavasti pystyn voittamaan jotain", hän sanoi.

Yksinäisen neljännen sijan takana oleva lyönti oli Kusuma Meechai lyötyään 69 kahden kierroksen kokonaistulokseksi 138, mikä on lyönti ennen yön johtajaa Sherman Santiwiwatthanaphongia, joka osui 73:een.

Finaalin raja oli yhdeksän yli par-153:ssa, yhteensä 70 pelaajaa – 60 ammattilaista ja 10 amatööriä eteenpäin. Finaalin suoraa lähetystä varten kirjaudu sisään THAIWPGA:n Facebook-sivulle klo 9 alkaen.

Edellinen on valtuutettu lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/