Chonburin provinssin poliisi varoittaa alkoholin juomisesta ravintoloissa Mueang Chonburissa, Bangsaenissa ja Chonburin maaseudulla

Chonburi -

Chonburin maakunnan poliisi on varoittanut tiukasta täytäntöönpanosta, koska alkoholia ei edelleenkään saa juoda Chonburin alueen ravintoloissa, vaikka yön yli tapahtuva ulkonaliikkumiskielto oli päättynyt aiemmin tällä viikolla.

Pattaya "SINISENÄ" turistialueena (Liiketoiminta, vapaa-aika, lopullinen kokemus) ja korkeat rokotusasteet ovat Chonburin poliisin mukaan saaneet paljon huomiota tiedotusvälineissä, mutta he halusivat muistuttaa yleisöä siitä, että alkoholin käyttökielto ravintoloissa sekä yöelämän ja baarien sulkeminen sovelletaan koko maakuntaan. Chonburin poliisi piti kokouksen Pattayassa aiemmin tänään, mikä Käsittelimme täällä erityisesti Pattaya-yritysten omistajien huolia kiellosta, jolla on tuhansia ravintoloita, baareja ja vieraanvaraisuuspaikkoja.

Toinen kokous oli aiemmin pidetty Mueang Chonburin poliisiasemalla. Kokoukseen osallistui poliisi sekä paikalliset ravintola- ja hotellitoiminnan harjoittajat.

Mueang Chonburin poliisipäällikkö eversti Nitat Weanpradap sanoi kokouksessa: "Haluamme varmistaa, että vaikka ulkonaliikkumiskielto on päättynyt Chonburissa, on kristallinkirkasta, että alkoholia ei silti saa juoda ravintoloissa missään provinssissa. Jos löydämme jonkun rikkovan lakia, ryhdymme oikeustoimiin, mukaan lukien asiakkaat, joiden pitäisi olla tietoisia laista useiden varoitusten jälkeen. Chonburin kuvernööri voi myös määrätä ravintolan sulkemisen jopa viideksi vuodeksi.

”Haluamme varmistaa, että ravintolatoimijat ymmärtävät säännön. Mueang Chonburissa ne eivät ole "avoimien kaupunkien" alueella, eivätkä rokotusasteet ole yhtä korkeat kuin muilla alueilla. Pattaya on "SININEN" vyöhyke, mutta hekään eivät vielä saa myydä alkoholia ravintoloissa tai avata yöelämää turisteille. Päähuolimme muualla Chonburissa eivät kuitenkaan ole turistikohteet, vaan paikat, jotka keskittyvät ensisijaisesti thaimaalaisiin. Niiden on silti suljettava myös paikallisten tautitoimikuntien määräämään aikaan (useimmiten klo 11), ja 00h-ravintolat ovat kiellettyjä. Eversti Nitat Weanpradap totesi.

Mueang Chonburin hallintopäällikkö Praksit Sueksongkram lisäsi: "Partioimme myös tiukasti Sane Sukin ja Bangsaenin alueella, koska monet ihmiset juovat alkoholia ravintoloissa. Tällä alueella on myös useita baareja ja viihdepaikkoja, jotka yrittävät avata kotimaan matkailijoille, keskitymme näiden sulkemiseen ja varoitamme asiakkaita, että heille ei anneta kulkulupaa ja vapautetaan kuten ennen Covid-19:ää, heidät myös pidätetään rikosrekisterin rikkomisesta. laki."

Viihdepaikat, baarit ja vastaavat paikat ovat olleet suljettuina Chonburissa noin seitsemän kuukauden ajan, samoin kuin laillinen alkoholimyynti ravintoloissa. Kielto tulee Bangkokissa sijaitsevalta Center for Covid-19 Situation Administrationilta (CCSA), joka väittää, että säännöt auttavat pysäyttämään Covid-19:n leviämisen rajoittamalla sosiaalisia kokoontumisia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.