Thaimaan kuninkaallinen poliisi väittää, että todisteet "Chief Joen" laillisesta tuomitsemisesta huumeepäillyn tukehtumisesta ovat vahvoja ja laaja-alaisia

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi vakuutti yleisölle tällä viikolla, että kaikki tiedostot ja todisteet päällikkö Joen ja hänen alaistensa lailliseksi nostamiseksi ovat vahvoja ja riittäviä.

Poliisikenraalimajuri Jiraphob Puridet CSD:stä paljasti tutkinnan edistymisen "Chief Joe" ja hänen alaisensa, joiden kerrottiin tukehduttaneen huumeepäillyn kuoliaaksi elokuussa tunnin mittaisen kokouksen jälkeen eilen, 3. marraskuuta.

Kenraalimajuri Jiraphob totesi, että kaikki tapauksen tiedostot ja todisteet on kerätty ja saatu päätökseen, ja ne toimitetaan virkamiehille valtakunnansyyttäjänvirastosta. Päällikkö Joen ja hänen upseeriensa todisteet ja raportit olivat täydellisiä ja riittäviä syytteeseen asettamiseen oikeudellisin menettelyin.

Poliisi uskoi, että Joe ja muut kuusi muuta asianomaista poliisia nostetaan syytteeseen pääosin neljällä syytteellä, 4.) jotka ovat virkamiehiä, jotka väärinkäyttävät tehtäviään kenen tahansa henkilön vahingoittamiseksi (1 §); 157.) olla virkamiehiä, jotka yhdessä viittaavat salaseuran tai rikollisjärjestön valtaan (2 §); 309.) toisen yhdessä tappaminen kiduttamalla ja muilla julmilla tavoilla (3 §); 289.) yhdessä useamman kuin viiden henkilön kanssa uhkailemalla muita voimakeinoin (4 §).

Mitä tulee johtajan epätavallisiin ylellisiin maaomaisuuksiin ja satoihin superautoihinArvopaperikeskuksen johtaja totesi, että tutkinta on edennyt kohtuullisesti. 410 autoa takavarikoitiin. Näistä 270 tuotiin naapurimaista ja 56 tuotiin Euroopan maista. Loput ovat vielä tutkinnan alla.

Jos muiden ihmisten, julkkisten tai valtion virkamiesten todetaan olevan väitetysti osallisena salaliitossa, Thaimaan kuninkaallinen poliisi jatkaisi tutkintaa, joka poliisin mukaan tapahtuisi oikeutetusti.

Asiakirjat vastaanottanut syyttäjänviraston apulaistiedottaja Prayut Petchkun totesi lisäksi, että seuraavaan oikeuden käsittelyyn on jäljellä 14 päivää. Aikataulun mukaan tilaus annetaan 17. marraskuuta mennessä.

Kuva: Posttoday

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.