Vain kuudella kansainvälisellä matkustajalla on todettu Covid-19-tartuntoja uudelleen avaamisen jälkeen, CAAT antaa lisää ennaltaehkäiseviä ilmoituksia

Kansallinen -

Vain kuusi Covid-19-tartuntaa 4,510 0.13 matkailijasta, mikä on alhainen 3 prosenttia, löydettiin viimeisen kolmen päivän aikana maan avaamisen jälkeen, Thaimaan kansanterveysministeriö raportoi tänään XNUMX.

Tohtori Sumanee Watcharasin, kansanterveysministeriön riskiviestinnän ja terveyskäyttäytymisen kehittämistoimiston johtaja, paljasti Associated Pressille, että marraskuun 4,510. päivän jälkeen maahan on saapunut kansainvälisillä lennoilla yhteensä 1 XNUMX ihmistä. TPN-media huomauttaa, että Thaimaan eri viranomaiset ovat antaneet eri lukuja kansainvälisten ulkomaalaisten matkailijoiden saapumisesta sekä eri osastojen osalta viime päivien aikana, mutta tämä näyttää olevan toistaiseksi realistisin arvio.

Suurin osa saapujista on ykkösenä Japanista, jota seuraavat Singapore, Saksa, Qatar ja Kiina. Vain kuudella matkustajalla todettiin Covid-19-koronavirustartunta, mikä on 0.13 prosenttia saapuneista.

Samaan aikaan Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) aikoo antaa kaikille saapuville ja lähteville ilmoituksia siitä, että he eivät käytä hengityssuojaimia, joissa on uloshengitysventtiileitä ollessaan aluksella ja saapuessaan lentokentille taudin leviämisen estämiseksi.

Rajoitus myönnettäisiin Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) suosituksen mukaisesti, koska uloshengitysventtiilit päästävät suodattamattoman hengityksen pois maskista.

Kirurgiset maskit ovat erittäin suositeltavia koko matkan ajan. Kangasnaamarit ovat toistaiseksi hyväksyttäviä, mutta CAAT ilmoittaa pian myös kiellostaan, koska taudin ehkäisystandardeihin ei luota.

KUVA: ANA

"Venttiili tekee tehtävänsä vain, kun käyttäjä hengittää sisään, mutta ei uloshengityksen aikana. Joten jos käyttäjä on saanut tartunnan, virus voi levitä lähistöllä oleviin ihmisiin uloshengitettäessä", viranomaiset sanoivat.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että CAAT harkitsisi myös lisäilmoitusten antamista lennoilla tarjottavasta ruoasta, että vain sinetöity ja lämmitetty ruoka on sallittua. Kylmien ruokien ja jään tarjoilu on edelleen ehdottomasti kielletty.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.