Thaimaan pääministeri lupasi keskittyä enemmän ilmastonmuutosongelmien ratkaisemiseen Thaimaassa COP26-konferenssissa, tapaa maailman johtajia

Glasgow –

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha lupasi keskittyä enemmän Thaimaan ilmastonmuutosongelmien ratkaisemiseen COP26:n, YK:n ilmastonmuutosta koskevan puitesopimuksen sopimuspuolten konferenssin aikana, joka pidetään Glasgow'ssa, Skotlannissa eilen 1. marraskuuta.

Maailman johtajien huippukokouksessa pitämässään puheessa pääministeri mainitsi, että Thaimaa on aiemmin asettanut NAMA:n (Nationally Apropriate Mitigation Actions) YK:n ilmastonmuutosta koskevan puitesopimuksen mukaisesti vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä vähintään 7 % vuoteen 2020 mennessä. Thaimaa kuitenkin ohitti sen. tavoite yli kaksi kertaa ennen aikaväliä.

Prayut sanoi myös, että Thaimaa on halukas nostamaan tavoitteitaan saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä ja nollapäästöt vuoteen 2065 mennessä, jos maa saa tukea ja teknologiaa kansainvälisellä yhteistyöllä.

"Haluan ilmaista Thaimaan valmiuden nostaa täysin ilmastoongelman ratkaisun tasoa kaikin keinoin kansainvälisten tavoitteiden ja standardien saavuttamiseksi", hän sanoi.

Kokouksen päätteeksi pääministeri kehotti kaikkia maita pitämään huolta maailmasta, koska "meillä kaikilla ei ole 'toista mahdollisuutta'" ilmastonmuutoksen ratkaisujen suhteen. "Koska meillä ei ole "toista maailmaa", joka on kotimme kuin tämä maailma", hän lisäsi.

Konferenssin jälkeen pääministeri myös tervehti ja kävi lyhyen keskustelun maailman johtajien, mukaan lukien Britannian pääministerin Boris Johnsonin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin, kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.