Kaksi miespuolista epäiltyä jäi kameralle varastamassa upouutta moottoripyörää tehtaan työntekijältä Si Rachassa

Si Racha -

Kaksi miespuolista epäiltyä on varastanut upouuden moottoripyörän tehtaan työntekijältä asuntolasta Si Rachassa uhrin paikalliselle medialle jakaman CCTV-kuvan perusteella.

Mr. Watchapong Promnan, 26, tehdashenkilökunta Si Rachassa, kertoi The Pattaya Newsille: "Pysäköin moottoripyöräni asuntolaan Buengin osa-alueella noin klo 2 sunnuntaina, Halloweenina (00. lokakuuta).st.)”

”En lukinnut moottoripyörääni, koska luulin, että asuntolan ovi oli lukossa ja se on rauhallisella alueella, jossa rikollisuus on lähes ennenkuulumatonta pitkän maaseututien päässä. CCTV-materiaali osoittaa, että kaksi miesvarkaa varastivat moottoripyöräni." Watchapong sanoi lehdistölle.

”Olin juuri ostanut moottoripyörän kuukausi sitten. Lukitse moottoripyöräsi, vaikka olisit pysäköinyt sen turvalliseen paikkaan ja vaikeuta sen poistamista tai varastamista, älä tee niitä virheitä, joita tein." Uhri lisäsi.

"Olen jo ilmoittanut tapauksesta Nong Khamin poliisille. Minulla on edelleen suuria toiveita saada moottoripyöräni takaisin. Watchapong päätti.

Nong Khamin poliisi vahvisti TPN-medialle nähneensä uhrin toimittaman CCTV-materiaalin ja tutkivat asiaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.