34-vuotias sairaanhoitaja loukkaantui vakavasti törmäyksen jälkeen Phan Thongissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Phan Thong -

34-vuotias sairaanhoitaja loukkaantui vakavasti, kun lava-auto törmäsi hänen sedaniinsa Phan Thongin alueella sunnuntaina (31. lokakuuta).st).

Phan Thongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Suk Prayoon Roadilla Marp Pongin osa-alueella.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle ja löysivät kaatuneen sedanin makaamassa kyljellään vaurioituneiden sähköpylväiden välissä.

Sedanin kuljettaja, sairaanhoitaja Duangphon Thammanitiwet, 34, sai vakavia vammoja ja oli juuttunut sedanin sisään. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten, kun pelastustyöntekijät vapauttivat hänet ajoneuvostaan.

CCTV-materiaali näyttää osoittavan, että lava-auto törmäsi Duangphonin ajoneuvon takaosaan, jolloin hän menetti hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen, jolloin useita sähkölinjoja katkesi. Valkoinen lava-auton kuljettaja pakeni välittömästi paikalta Phan Thongin poliisin mukaan.

KUVA: Wisarn Sangjaroen /Parhaat uutiset

Phan Thongin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sonphon Wantawong sanoi TPN-medialle tapauksesta: "Tarkastamme CCTV-materiaalia etsiäksemme lava-auton kuljettajaa oikeustoimiin."

Lehdistöaikaan mennessä poliisi etsi edelleen epäiltyä, ja uhri jäi paikalliseen sairaalaan.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.