Reader Talkback: Pitäisikö koko Thaimaassa ottaa käyttöön yksi, johdonmukainen käytäntö alkoholin myyntiä ravintoloissa ja yöelämän/baareiden uudelleen avaamisessa?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä lukijoiltamme seuraavan kysymyksen, joka johtuu tällä hetkellä hämmentävästä ja turhauttavasta alkoholilaeista koko maassa, ainakin lukijoiden mukaan:

Pitäisikö koko Thaimaassa ottaa käyttöön yksi, johdonmukainen käytäntö alkoholin myyntiä ravintoloissa ja yöelämän/baareiden uudelleen avaamisessa?

Jotain kontekstia: Tällä hetkellä alkoholisäännöt Thaimaassa ovat epäjohdonmukaisia ​​ja vähintäänkin hämmentäviä monien lukijoiden ja yritysten omistajien mukaan.

Esimerkiksi Bangkok voi nyt myydä, mutta vain SHA-ravintoloihin (Safety and Health Administration), mikä vaatii melkoisesti paperityötä ja vain klo 9 asti ravintoloissa.

Phuket voi teknisesti myydä vain ravintoloissa, mutta todellisuudessa (monien paikan päällä olevien ihmisten mukaan) on pohjimmiltaan täysin auki miinus gogot ja suuret yökerhot ja äskettäin pidennetty näiden paikkojen sulkemisaika klo 11. Ne ovat olleet laillisesti auki kuukauden ja epävirallisesti pidempään, eivätkä Covid-00-tapaukset ole lisääntyneet.

Koh Samuilla on rokotevihreitä vyöhykkeitä, joilla vain hyväksytyt ravintolat voivat myydä alkoholia, mutta todellisuudessa pitivät ensimmäiset Full Moon -juhlansa puoleentoista vuoteen viime viikonloppuna.

Khao Lakilla ja Koh Taolla on myös omat järjestelmänsä.

Keltaisen vyöhykkeen maakunnat saavat myydä alkoholia ravintoloissa, mutta yksittäiset säännöt ovat jälleen kuvernöörien ja paikallisten johtajien päätettävissä.

Pattaya, Chiang Mai, Hua Hin, Cha-am ja muut turistilentoalueet, joista osa on voimakkaasti rokotettu (Pattaya/Chonburi on Thaimaan kolmanneksi korkein paikka, heti Phuketin (tuskin) ja Bangkokin jälkeen ovat kiellettyjä myymästä alkoholia kokonaan, vaikka ne ovat suosittuja matkailussa. Pattaya on monille erityisen hämmentävä päätös, koska se tunnetaan hyvin viihteestä ja yöelämään liittyvästä matkailusta riippuvaisena kaupunkina ja se on voimakkaasti rokotettu, ainakin lukijoiden ja yritysten omistajien mukaan.

Joten haluamme tietää, mitä mieltä olet…onko CCSA:n universaalimman ja selkeämmän politiikan aika? Luuletko, että nykyinen järjestelmä hämmentää tai turhauttaa turisteja nyt, kun rokotetut ulkomaalaiset turistit voivat palata Thaimaahan 63 alhaisen riskin maasta ilman tiukkaa karanteenia? Mitä sinun mielestäsi pitäisi tapahtua? Onko nykyinen järjestelmä mielestäsi hyvä ja auttaa pysäyttämään Covidin? Onko se reilua? Kannustavatko nykyiset lait mielestäsi mahdolliseen korruptioon virkamiesten kanssa?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

PS Varhaiset tiedot näyttävät viittaavan siihen, että CCSA suunnittelee tiettyjen käytäntöjen toteuttamista ja oletettavasti näkee villin epäjohdonmukaisuuden, mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/