Bangkokin kuvernööri torjuu yrittäjien valituksen juoma-aikojen pidentämisestä klo 11, baarien ja yöelämän helpottamisesta

Bangkok -

Bangkokin kuvernööri Aswin Kwanmuang on hylännyt Thaimaan alkoholijuomien yritysliiton ehdotuksen pidentää SHA+ -ravintoloiden laillisia juomaaikoja klo 9 alkaen. klo 00 asti. kun maa avataan uudelleen.

Kuvernööri paljasti lehdistölle tänään 1., että aukioloaikojen pidentäminen on hänen mukaansa toistaiseksi mahdotonta ja prosessi on tehtävä asteittain ja huolellisesti, kunnes tilanne on ratkaistu ja kansanterveysviranomaiset voivat arvioida jokaisen tuloksia. rajoitusten lieventäminen.

Hän sanoi: "Katsomme alkoholi- ja viihdeteollisuuden kokonaisarvion kahden viikon välein. Jos juomatunnit vaikuttavat jollain tavalla tartuntatilanteeseen, on tehtävä uusi suunnitelma. Mutta jos tartuntojen lisääntyminen ei ole lisääntynyt ja yritysten omistajat ja asiakkaat tekevät yhteistyötä, tuntien uudelleenarviointia voidaan harkita tarpeen mukaan 2 tuntiin, 1 tuntiin tai mahdollisesti 2 tuntiin."

Kun sinulta kysytään, mitä tehdä, jos alkoholijuomat on tilattu, mutta niitä ei ole saatu valmiiksi klo 9 mennessä, kuvernööri totesi, että asiakkaat voivat joko "1. juo tai 2. kaada se pois."

Tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin (SHA+) -ravintoloiden alkoholimyynnit palautuivat. Paikalliset tiedotusvälineet ovat selvittäneet tilannetta yhdessä Bangkokin suosituimmista matkailukohteista, Khaosan Roadista. Yleinen ilmapiiri on kuitenkin edelleen hiljainen, sillä ulkomaisia ​​turisteja on vain muutama.

Khaosanin alueen The One -ravintolan valvoja Chitchai Saenwong paljasti, että ravintola on noudattanut hallituksen toimenpiteitä tautitartuntojen ehkäisemiseksi ja on saanut SHA+ -luvan myymään alkoholia marraskuussa.

Kysyttäessä mielipiteitä juoma-ajoista viimeistään klo 9. Bangkokissa hän sanoi, että rajoitetut aukioloajat voivat vaikuttaa asiakkaiden päätöksiin ruokailusta ja juomien tilaamisesta, joten tunnin tulisi olla vähintään klo 00.

Yrittäjä kertoi toimittajille: "Tavallisesti asiakkaat saapuivat ravintolaan noin klo 8, joten juomat rajoitettiin klo 00. ei ole niin tehokas. Mutta olisi ehkä parempi, jos aikaa pidennettäisiin klo 9 asti. jotta asiakkaat voivat nauttia Khaosanin ilta- ja yöelämän tunnelmasta.”

Bangkokin kuvernööri on myös todennut tänään, että baarit, viihdepaikat ja yöelämä pysyvät suljettuina Covid-19-riskin lisäarviointia varten huolimatta yritysten omistajien laajasta kritiikistä. Hän on myös hylännyt ehdotukset, joiden mukaan kaikki ravintolat saisivat myydä alkoholia, ei vain SHA-sertifioituja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.