Thaimaan viikko katsauksessa: Miljoonaa annosta Pfizer-rokotteita saapuu opiskelijoille, lisää Covid-19-rentoutumisia julkistettu, Bangkok sallii viinamyynnin ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, lokakuun 25. ja 31. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

 

KUVA: Covid-19 Center

1. 1.5 miljoonaa lisäannosta Pfizer-rokotteita saapuu eilen Thaimaahan opiskelijoille jaettavaksi, kansanterveysministeriö raportoi

Yhteensä 1,538,550 12 4.3 annosta Pfizer-rokotetta saapui Thaimaahan aikataulun mukaisesti viime keskiviikkona pääasiassa yli 80-vuotiaiden opiskelijoiden rokotuksia varten ennen koulun avaamista marraskuussa. Ministeriö varmisti myös, että rokotteiden määrä riittää kattamaan 12 miljoonaa rekisteröitynyttä opiskelijaa valtakunnallisesti. Rokotteet EIVÄT ole pakollisia opiskelijoille, ja ne edellyttävät vanhempien suostumusta, vaikka opetusministeriön mukaan noin 17 % kelpoisista XNUMX–XNUMX-vuotiaista opiskelijoista oli valinnut rokotteen.

1.5 miljoonaa lisäannosta Pfizer-rokotetta saapuu eilen Thaimaahan opiskelijoille jaettavaksi, kansanterveysministeriö raportoi

2. Thaimaassa syntynyt K-pop-laulaja LISA EI liity lähtölaskentafestivaaliin Thaimaassa, hänen eteläkorealainen viihdetoimisto ilmoittaa

Lisan eteläkorealainen virasto vastasi pian lausunnossaan matkailu- ja urheiluministerin viime viikolla antaman ilmoituksen jälkeen ja sanoi, että taiteilija "ei voi osallistua tapahtumaan". Ministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi myöhemmin, että uutisten ilmoittaminen ennen sopimuksen allekirjoittamista oli virhe eikä vahvistaisi mitään yksityiskohtia italialaisesta tenorista Andrea Bocellista ennen kuin se on virallinen samasta syystä.

Thaimaassa syntynyt K-pop-laulaja LISA ei liity lähtölaskentafestivaaliin Thaimaassa, hänen eteläkorealainen viihdetoimisto ilmoittaa tänään.

3. Thaimaan Covid-19-keskuskomitea ilmoittaa lisää Covid-19-helpotuksista maanantaina 1.

Ennaltaehkäisevien toimenpiteiden huomattavia lievennyksiä johtui pääasiassa pääministerin marraskuussa käynnistämän maan avaamissuunnitelmasta. Tummanpunaisen vyöhykkeen maakunnat ovat nyt supistuneet vain seitsemään maakuntaan, pääasiassa eteläisiin provinsseihin. Chonburi on pudonnut tummanpunaisesta punaisen vyöhykkeen provinssiin, kun taas Bangkok on listattu "siniseksi vyöhykkeeksi", joka toivottaa ulkomaalaiset tervetulleeksi uudelleen avaamiseen. Yksi odotetuimmista lievennyksistä lienee alkoholin myyntikiellon purkaminen ravintoloissa, jotka on hyväksytty myös neljässä Sinisen vyöhykkeen maakunnassa ja valvotuilla alueilla tai keltaisilla vyöhykkeillä. Tarkat tiedot muutoksesta löytyvät alla olevasta artikkelista. Alkoholirajoitukset ja -säännöt vaihtelevat kuitenkin alueittain.

Thaimaan Covid-19-keskuskomitea ilmoittaa lisää Covid-19-helpotuksista maanantaina 1.

4. Bangkok sallii alkoholin virallisesti ravintoloissa 1. marraskuuta alkaen, monia sääntöjä sovelletaan

Neljän sinisen vyöhykkeen provinssin alkoholimyynnin lieventämisen jälkeen Bangkokin metropolin hallinto (BMA) on virallisesti sallinut alkoholin juomisen ravintoloissa tästä maanantaista 1. marraskuuta alkaen, mutta useilla ehdoilla, että vain asianmukaisen lisenssin ja SHA-sertifioidut ravintolat saavat myydä juomia klo 9 asti, BMA totesi myös, että SHA-standardeja korotettaisiin hyväksytyissä paikoissa, jotta alkoholia voidaan myydä laajasti mutta turvallisesti.

Bangkok sallii alkoholin virallisesti ravintoloissa 1. marraskuuta alkaen, monia sääntöjä sovelletaan

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.