Thaimaan pääministeri hyväksyy Loy Krathong -festivaalin järjestämisen

Thaimaa -

Thaimaan pääministeri on hyväksynyt Loy Krathong -festivaalin järjestämisen COVID-vapaalla asetuksella ja yleisillä ehkäisymittauksilla.

Apulaishallituksen tiedottaja Ratchada Thanadirek tänään (30th) kertoi Thaimaan lehdistölle: "Thain pääministeri Prayut Chan-O'Cha on hyväksynyt Loy Krathong -festivaalin järjestämisen tänä vuonna COVID-vapaalla asetuksella ja yleisillä ehkäisymittauksilla."

Useita sääntöjä, joita on noudatettava, ovat:

  1. Asianomaisten viranomaisten tulee noudattaa tiukasti turvallisuusmittauksia, kuten kelluvien lyhtyjen KIELTO, ilotulitteiden ja tulipalojen kieltoa PYYTTÄMINEN ja Loy Krathongin KANNUSTAMINEN olla vapaa alkoholista jne.
  2. Valmistautuminen teiden ja meriliikenteen hallintaan.
  3. Varmista, että Covid-19-mittauksia, kuten sosiaalista etäisyyttä ja maskien käyttöä, noudatetaan tarkasti.
  4. Thai Chana -sovellusta tulee käyttää tapahtumien sisäänkäynnissä. WC:t tulee puhdistaa kahden tunnin välein. Tapahtumapaikoissa tulee olla kannellisia hygieniaastioita.

TPN-media huomauttaa, että Pattaya on suunnitellut tapahtuman Pattaya Beachille Loy Krathongille 19. marraskuuta, viralliselle päivälle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.