Shanghai-ravintola Pattayalla, jossa tarjoillaan herkullisia kiinalaisia ​​ruokia – VIDEO

Pattaya -

Pattayan Shanghai-ravintolassa on erityinen tarjous, joka sisältää herkullisia kiinalaisia ​​ruokia kaikille.

Shanghai-ravintola on nyt auki ja tarjoilee alkuperäistä kiinalaista ruokaa edulliseen hintaan.

Keittiömestarin suosittelemia ruokia ovat Xiao Long Pao, Höyrytetty rypäle soijakastikkeessa, Paistettu kana kuivatulla chilillä, Maggi-katkarapu, naudanliha-ramen-nuudelikeitto ja porsaan kylkiluut punaisessa kastikkeessa. Ravintola on sisustettu perinteiseen kiinalaiseen tyyliin, henkilökunta huomauttaa.

Jakamalla tämän julkaisun henkilökohtaisessa Facebookissasi yleisölle ja näyttämällä sen ravintolan henkilökunnalle, saat myös kymmenen prosentin alennuksen ravintolasta!* (Jotkin ehdot voivat olla voimassa, katso lisätietoja henkilökunnalta)

Ravintola sijaitsee Pattaya Third Roadilla Soi Chalerm Phrakiet 1:n sisäänkäynnillä Pohjois-Pattayalla. Ravintola on avoinna päivittäin klo 11-00. Katso kartta alla olevasta linkistä.

https://goo.gl/maps/H5jjVPL1JWxzix5P6

Katso ravintolakierros videolta (thai) alla olevasta linkistä.

 

Kansikuva: Trip Advisor

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.