PR: WWF-Thailand tukee vaellus- ja partiovarusteita Phachi-joen villieläinsuojelualueelle Ratchaburin maakunnassa

Thaimaa/Lehdistötiedote:

WWF-Thaimaa, jota edusti Dr. Michael Roy, DTL Thailand Lead, ja Naret Sueturien, Kui Buri Wildlife Conservation Project Manager, toimitti vaellus- ja partiovarusteita eli riippumattoja ja lentolippuja partiovartioiden tukemiseksi.

WWF Thailand pyrkii tukemaan ja helpottamaan partiointijärjestelmää, joka on otettu käyttöön Thaimaan kansallispuistossa ja Wildlife Sanctuaryssa käyttämällä uutta teknologiaa, mukaan lukien GPS, sekä järjestelmällistä seurantaa ja raportointia. Se myös vahvistaa WWF:n sitoutumista tulevaisuuden rakentamiseen, jossa ihmiset elävät sopusoinnussa luonnon kanssa.

Partiovarusteet vastaanottivat Mr.Chomphon Keawket, Phachi River Wildlife Sanctuaryn päällikkö ja Mr.Sukkrasae Tunwong, Phachi River Wildlife Sanctuary Chief Assistant.

Tietoja WWF Thaimaasta

Lähes 60 vuoden ajan WWF on suojellut luonnon tulevaisuutta.

Maailman johtava luonnonsuojelujärjestö WWF toimii 100 maassa, ja sitä tukee yli miljoona jäsentä Yhdysvalloissa ja lähes viisi miljoonaa maailmanlaajuisesti. WWF:n ainutlaatuinen työskentelytapa yhdistää globaalin ulottuvuuden ja tieteen perustan, sisältää toimintaa kaikilla tasoilla paikallisesta globaaliin ja varmistaa innovatiivisten ratkaisujen toimittamisen sekä ihmisten että luonnon tarpeisiin.

Lisätietoja osoitteesta: www.wwf.or.th 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/