Moottoripyörällä ajava äiti ja viisivuotias tytär melkein roikkuivat törmättyään löysään riippuvaan vaijeriin Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Moottoripyörällä ajava äiti ja hänen viisivuotias tyttärensä ovat saaneet useita vammoja, kun he takertuivat riippuviin johtoihin ja putosivat moottoripyörältä Ko Chanin alueella.

Ko Chanin poliisille ilmoitettiin Tha Boonmeen osa-alueella tapahtuneesta onnettomuudesta puolenpäivän aikaan eilen 28. lokakuuta. Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tieltä makaavan vaurioituneen moottoripyörän.

Pelastustyöntekijät löysivät kaksi loukkaantunutta, 28-vuotias Chalanda Pimhong ja hänen viisivuotias tyttärensä. Tytöllä oli haavoja irtonaisesta langasta, joka oli kietoutunut hänen kaulaansa. Chalanda oli murtanut kätensä. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan, vaikka Chalanda puhui lehdistölle, koska hän oli rauhallinen ja tiedostava haavoistaan ​​​​huolimatta.

Rouva Chalanda kertoi lehdistölle: "Ajoin noin 40 kilometrin tuntinopeudella, kun irtonainen lanka putosi meille. Lanka kietoutui tyttäreni kaulan ympärille ennen kuin se juuttui myös moottoripyörääni. Menetin ajoneuvoni hallinnan ja törmäsimme murtaen käteni syksyllä.

Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, mikä organisaatio tai yritys on vastuussa langasta lisätuen saamiseksi. Chonburin poliisi sanoi etsivänsä tahoa, joka on vastuussa taloudellisen lääketieteellisen avun antamisesta loukkaantuneille äidille ja tyttärelle.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.