Mestarien kvartetti valmiina 4. Thaimaahan Mixed at Black Mountain

Thaimaa/PR:

Neljä mestaria, joihin kuuluvat Arpichaya Yubol, Prom Meesawat, Chapchai Nirat ja amatööri Ramil Saelim, vahvistivat osallistuvansa TrustGolfin isännöimään Bt3 miljoonan Thailand Mixediin Black Mountain Golf and Resortissa 16.-19. Hua Hinissa.

Avajaispainoksen voittaja Arpichaya, ainoa naispuolinen mestari, toisen osaottelun voittajat Prom ja Chapchai sekä viimeisin voittaja Ramil johtavat neljännen Thailand Mixed -tapahtuman huippusarjaa, joka järjestetään tiukkojen COVID-19-protokollien mukaisesti.

Saraburilainen Arpichaya on iloinen paluustaan ​​Black Mountainille, jonka korkeus on 7,246 6,303 jaardia miesten t-paidoista ja XNUMX XNUMX jaardia naisten tiista voitettuaan ensimmäisen Thailand Mixed -tapahtuman täällä maaliskuussa.

”On tärkeää valmistautua fyysisesti hyvin, sillä rata on mäkinen. Sinun täytyy kävellä ylös ja alas paljon. Voit olla uupunut viimeisten reikien aikana, joten sinun täytyy pitää vauhtisi hyvin”, sanoi 18-vuotias tyttö, joka juhli juuri toista voittoaan vuonna 2021 ja uransa yhdeksättä titteliä Watermill Golf Club and Resortissa vuonna. Nakhon Nayok viime viikolla.

”Jokaisessa reiässä on vaikeita ja helppoja kohtia. Sinun täytyy vain tietää, mihin laukaisit suunnata. Kun osut väärään paikkaan viheriöllä, voit saada kolme putoamista”, lisäsi 2018 Thaimaan LPGA Tour No 1.

Kotikaupungin sankari Prom, joka jakoi tittelin läheisen ystävänsä Chapchain kanssa toisessa Thaimaassa Mixedin huonojen valojen vuoksi Chiang Maissa kuusi kuukautta sitten, rakastaa ajatusta miesten ja naisten kohtaamisesta toisiaan vastaan.

"On hyvä järjestää tällainen sekatapahtuma, jotta naiset näkevät miesten aggressiivisen pelin, kun taas miehet voivat kokea naisten tyylin", sanoi Prom, joka sijoittui yksinäiseksi kolmanneksi All Thailand Golf Tour -tapahtumassa Singha Pattaya Open. , sunnuntaina.

Kysyttäessä näkemyksestään Black Mountainiin, Prom sanoo: "Mustavuorella voi olla joitain etuja tai haittoja sen mäkisen kunnon vuoksi. Mutta sinun täytyy antaa kiitosta järjestäjille tällaisen täydellisen layoutin luomisesta.

Chapchai, joka sijoittui kolmanneksi kolmanneksi Thaimaassa Lake View Resort and Golf Clubissa Cha-Amissa, palaa mielellään Black Mountainille, missä hän voitti ADT Thongchai Jaidee Foundationin vuonna 2016.

”Olen pelannut Black Mountainilla monta kertaa ja voittanut siellä turnauksen. Rataetäisyys on kohtalainen, mutta viheriöt ovat kovia. Toivon pääseväni 10 parhaan joukkoon neljännessä Thailand Mixedissä", sanoi 38-vuotias Chapchai.

”En pelannut paljon golfia kauden alussa COVID-19:n vuoksi. Tulin Chiang Maiin Thailand Mixed -tapahtumaan vasta 50 % valmiina, mutta lopulta voitin tittelin (Promin kanssa). Se ylitti odotukseni ja lisäsi itseluottamustani, nelinkertainen Aasian kiertueen voittaja lisäsi.

Voittamalla Pannarai Meesom-usin viiden pudotuspelin jälkeen edellisessä erässä Ramilista tuli ensimmäinen amatööri ja nuorin voittaja 16-vuotiaana Thaimaa Mixed -tapahtumassa.

"Thailand Mixedin voitto on minulle hyvä sysäys. Se saa minut tuntemaan oloni itsevarmemmaksi monissa golfin pelaamisen näkökohdissa. En ole kuitenkaan koskaan aiemmin pelannut Black Mountainilla, joten aion harjoitella siellä muutama päivä ennen turnausta”, Chapchain suojelija Ramil sanoi.

"Jokaisessa turnauksessa, jossa pelaan, yritän kerätä kokemusta ja käyttää sitä parantaakseni peliäni. Missä tahansa olenkin hyvä, yritän ylläpitää sitä ja jatkaa ahkeraa työtä säännöllisesti”, hän lisäsi.

Turnausta, jonka järjestää edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf, tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Center for Covid-19 Situation Administration ja Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Fanit voivat seurata kilpailua suorana lähetyksenä AISPLAY APP:ssa, https://www.facebook.com/trustgolfclub, ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen turnauspäivinä.

--------------------------

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys luo myös Trust Golf Scholarshipin tukeakseen nuoria pelaajia ja tarjotakseen mahdollisuuden kilpailla TrustGolf-tapahtumien isännöimässä Thailand Mixedissä vuonna 2021. Se järjesti myös nuorille golfaajille suunnattuja projekteja ja turnauksia, kuten TrustGolf-stipendi, Golf kouluun ja TrustGolf. Amateur Qualifier 2021, joka valitsi pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailussa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/