Yli 19 prosenttia Chonburin ihmisistä sai Covid-XNUMX-rokotteen, MOPH sanoo

Chonburi -

Yli 19 prosenttia Chonburin ihmisistä on saanut Covid - 27 -rokotteen kansanterveysministeriön eilen, 2021. lokakuuta XNUMX, mukaan.

Kansanterveysministeriön rokotuskeskuksen mukaan tämän vuoden helmikuusta lokakuuhun yhteensä 2,047,621 XNUMX XNUMX Chonburin asukasta on saanut rokotteen. Tämä luku perustuu rekisteröityyn väestöön, jonka pääasunto on Chonburissa, asuntorekisteröityihin jne.

Kuitenkin, mitä tulee CHONBURIssa rokotteen saaneiden ihmisten kokonaismäärään mukaan lukien rekisteröimättömät, siirtotyöläiset, ulkomaalaiset jne., heistä 1,648,956 80.5 1,284,303 on saanut ensimmäisen annoksensa, mikä on 62.7 prosenttia väestöstä ja heistä XNUMX XNUMX XNUMX on saanut toisen annoksen, joka on XNUMX prosenttia.

Yli 60-vuotiaista henkilökohtaisista terveysongelmista kärsivistä 268,449 19 on saanut ensimmäisen annoksen Covid-73.4-rokotteita, mikä on 234,798 prosenttia, ja heistä 64.2 XNUMX on saanut toisen annoksen, mikä on XNUMX prosenttia.

Itse asiassa, kun tarkastellaan alla olevaa yleistä taulukkoa (vain Thaimaan kielellä, valitettavasti), vain Phuketissa ja Bangkokissa rokotettu väestö on korkeampi provinsseissa mitattuna. (Tämä perustuu rekisteröityihin populaatioihin, minkä vuoksi jotkin alueet, kuten Bangkok, joilla on monia tilapäisiä asukkaita, ovat yli 100 prosenttia. Chonburi on listan numero 4, joka laskee vasemmalla puolella.

Eilen (27th) 13,567 19 ihmistä Chonburissa on saanut Covid-3,043,737-rokotteen, mikä on nyt yhteensä 71.09 XNUMX XNUMX henkilöä, jotka ovat saaneet rokotteen Chonburissa, mikä on MOPH:n mukaan yhteensä XNUMX prosenttia koko Chonburin väestöstä.

TPN-media huomauttaa, että matematiikka, jonka esitti MOPH eikä TPN, ei ole "kovaa matematiikkaa", kun niin monet Chonburissa asuvat ihmiset eivät ole rekisteröineet paikallisia asukkaita ja ovat alun perin eri maakunnista tai maista ulkomaalaisten ja siirtolaisten suhteen. MOPH-virkailijat ovat kuitenkin varmoja, että yli 70 prosentilla Chonburin asukkaista on kokonaisuudessaan ollut rokotteita, ja joillakin matkailusta riippuvaisilla alueilla, kuten Pattaya, he arvioivat lukujen olevan paljon korkeampia tällä hetkellä. Pattayan/Banglamungin tavoitteena on, että 80 % väestöstä (mukaan lukien rekisteröimättömät, kuten ulkomaalaiset ja siirtolaiset sekä muista maakunnista tulevat) rokotetaan. Koh Larnin viranomaiset sanoivat äskettäin, että 100 % tukikelpoisista saariväestöstä oli täysin rokotettu Covid-19-tautia vastaan, ja he ovat myös viime aikoina antaneet tehosterokotuksia saaren väestölle.

Pattaya avautuu rokotetuille ulkomaisille turisteille vain yhden yön "karanteenilla" hotellissa, kun he odottavat Covid-19-tuloksia vaaditusta testistä ensi viikolla marraskuun ensimmäisenä päivänä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.