Pattayan julkiset koulut eivät ole valmiita avautumaan henkilökohtaiseen oppimiseen 1. marraskuuta, koulun viranomaiset sanovat

Pattaya -

Pattayan julkiset koulut eivät ole valmiita avaamaan paikan päällä tapahtuvaa oppimista 1. marraskuutast Chonburin ja Pattayan viranomaisten mukaan Covid-19-mittausten vuoksi.

Pattayan kaupungin koulutustoimiston johtaja Weerawat Kudtaleng kertoi Pattaya Newsille ja paikalliselle thaimaalaiselle lehdistölle tänään: "Pattaya Cityssä on yksitoista koulua ja kaksi lasten kehittämiskeskusta julkisten koulujen osalta, kansainvälisiä tai yksityisiä kouluja lukuun ottamatta."

"12-17-vuotiaat opiskelijat, joiden vanhemmat ovat valinneet rokotteen ottamisen, saavat toisen Covid-19-rokotteen 9.th ja marraskuun 10th”, Weerawat selitti.

"1. marraskuuta alkaenst Oppilaat jatkavat koulutuntien oppimista ”Online/On Hand/On-Demand ja On-Air” kautta, kunnes uusi muutos tapahtuu Chonburin kansanterveysviranomaisten päätöksen jälkeen, koska he ovat huolissaan edelleen aktiivisten tapausten määrästä Chonburin ja Pattayan alueella sekä siitä, että kelpoisia opiskelijoita ei ole vielä rokotettu täysin", Weerawat selitti.

"Lisäksi koulut Pattaya Cityssä nuoremmille alle 12-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä voi saada rokotusta, eivät ala tällä hetkellä jatkua Chonburin tartuntatautikomitean esittämien huolenaiheiden vuoksi", Weerawat lisäsi.

"Ennen avaamista jokaisen koulun on läpäistävä "Thai Stop COVID Plus" (TSC+) -arviointi, joka vaaditaan kaikkeen "On Site" -oppimiseen, jotta opettajat, opiskelijat, henkilökunta ja vanhemmat ovat turvassa ja suojassa Covidilta. 19. Tämä vaaditaan ennen kuin Chonburin tartuntatautikomitea sallii avaamisen ja sisältää monia toimenpiteitä, kuten sen varmistamisen, että kaikki perheenjäsenet ovat täysin rokotettuja, säännölliset testaukset, "turvallinen ja sinetöity" reitti koulusta kotiin, turvallinen kuplaympäristö, maskisuunnitelmat. -pukeutumis- ja käsienpesupisteet, yleiset terveysohjeet, ateriaa koskevat säännöt (opiskelijoiden tulee syödä yksin) ja paljon muuta. Weerawat totesi.

"Jos Chonburin taudinvalvontakomitea hyväksyy koulujen arvioinnit ja muut mittaukset, ne voidaan avata paikan päällä tapahtuvaa oppimista varten. Kuitenkin juuri tällä hetkellä, odotettaessa lisärokotuksia vanhemmille opiskelijoille ja Thaimaan Stop Covid Plus -toimenpiteiden tarkistamista, koulunkäynti jatkuu opiskelijoiden "kotona" 1. marraskuuta alkaen, jossa opiskelijat voivat pysyä turvassa. Chonburin ja Pattayan viranomaiset arvioivat tätä jatkuvasti. Tiedämme, että jotkut yksityiset ja kansainväliset koulut voivat avata, mutta niiden standardit ovat erilaiset. Weerawat päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.