Nuori ulkomaalainen miespuolinen teini-ikäinen kuoli pudotessaan asunnosta Sattahipissa

KUVA: Thai Za

Sattahip –

Nuori ulkomaalainen miespuolinen teini-ikäinen on julistettu kuolleeksi pudotessaan Sattahipissa tänä aamuna (lokakuussa) asunnon XNUMX. kerroksesta 26th).

Na Jomtienin poliisille ilmoitettiin tapauksesta taloyhtiössä/hotellissa osoitteessa Soi Na Jomtien 18. Asunnon nimi on salattu lisätutkimuksia varten.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat kyseiseen rakennukseen löytääkseen vieraan 17-vuotiaan teinimiehen ruumiin maassa makaamassa. Hänen nimensä salattiin, koska hän oli nuori. Hänen äitinsä, joka tunnistettiin vain rouva Yashicaksi, 52, joka oli myös ulkomaalainen, löydettiin itkevän hänen ruumiinsa läheltä. Sekalaiset raportit nimesivät näiden kahden kansalaisuuden joko irlantilaisiksi tai brittiläisiksi.

Yashica kertoi poliisille: "Poikani ja minä asuimme 14th tämän rakennuksen kerros. Tänä aamuna en nähnyt häntä huoneessa ja panikoin. Etsin häntä kiihkeästi, kunnes traagisesti näin hänen makaamassa maassa asunnon alla ja kutsuneen viranomaisia ​​apua.

Poliisin mukaan teini-ikäisen ruumiista ei löytynyt merkkejä tappelusta tai riidasta.

Hänen ruumiinsa vietiin Bangkokin poliisisairaalan oikeuslääketieteen poliisilaitokseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

KUVA: Banmuan

Lisäksi Na Jomtienin poliisi jatkaa omaa erillistä tutkintaa selvittääkseen, hyppäsikö mies alas, jos kyseessä oli onnettomuus tai mahdollisesti muista syistä.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

LÄHDE: naewna

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.