Mies loukkaantui vakavasti sähköiskusta asentaessaan mainoskylttiä Banglamungiin

Banglamung -

34-vuotias mies on saanut vakavia vammoja saatuaan merkittävän sähköiskun asentaessaan mainoskylttiä ennen kuin hän putosi kymmenen metrin korkeudesta Banglamungissa.

Banglamungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 eilen (00. lokakuuta)th) osoitteessa Soi Sukhumvit Pattaya 49 Nongpruessa.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen Mr. Sathit Menpuenin, 34, maasta. Hän oli saanut vakavia vammoja kasvojensa polttamisesta, vaikka selvisi kymmenen metrin putoamisesta ilman suurempia vammoja. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Hänen kollegansa kertoivat poliisille asentavansa mainoskylttiä, kun he uskovat, että yksi heidän työkaluistaan ​​on vahingossa liittynyt korkeajännitejohtoon. Mr. Sathit sai vakavan sähköiskun ja putosi kymmenen metrin korkeudesta. Hän ei ollut käyttänyt turvavarusteita, jotka auttaisivat häntä pysymään riippuvaisena maan päällä.

Lehdistöstä lähtien Mr. Sathit jäi paikalliseen sairaalaan, mutta hänen odotettiin toipuvan täysin kauhistuttavasta onnettomuudesta huolimatta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.